CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 absurde vlogs die je wenkbrauwen doen fronsen

Vlogs en vloggers, ze bestaan in alle vormen en maten. Streetfood, celebgossip of politiek en muziek, geen onderwerp blijft onbehandeld in de wereld der vlogging. Meestal zijn de filmpjes nuttig, leerrijk of boeiend, maar er zijn altijd uitzonderingen op de regel. Daarom ging Chase op zoek naar de meest absurde vlogs. Zijn de creators en hun posts grappig, zielig of gewoon creepy? Oordeel vooral zelf.
 

Fendt936xx

Deze jonge Luikenaar is een ware tractorfanaat. Vooral het merk Fendt is zijn absolute favoriet. Fendt936xx verkiest het filmen van de coolste landbouwvoertuigen boven alles. Wil je absoluut de dopeste tractoren, pikdorsers en andere majestueuze machines aan het werk zien, subscribe dan op zijn channel. Tractoren zijn binnenkort misschien wel hip & trending!
 

Weird Paul

Weird Paul is een Amerikaan die zichzelf the original vlogger noemt. Dat doet hij niet zonder reden. Deze ietwat bizarre dude maakte z’n eerste ‘vlogs’ al in de jaren 80, nadat hij een camera van z’n ouders kreeg als verjaardagscadeau. Weird Paul is niet gestopt met vloggen en dropt wekelijks een nieuw filmpje op z’n channel. Van videoclips tot vreemde tutorials, ‘the original vlogger’ heeft voor ieder wat wils.
 

2e Leerjaar Producties

De vlogs van 2e Leerjaar producties vind je terug op het YouTube channel van Tommy Maksymow. Dit collectief van Genkse weirdo’s maakt niet alleen een Limburgse parodie van Sesamstraat, ze creëren ook eigenaardige culthelden zoals Gianni Loco en Fonzy Fons. De bizarre creatievelingen van 2e Leerjaar Producties zijn rising stars in Vlaanderen.
 

David Firth

David Firth maakt al animaties sinds 1998. Zijn video’s zijn stuk voor stuk fucked up. De bizarre figuren die hij bedenkt gaan niet onopgemerkt voorbij. De Amerikaanse producer Flying Lotus vroeg om een collab met Firth voor z’n ‘Ready Err Not’ videoclip, die buitengewoon creepy uit de hoek komt. Wie zoekt naar extreem vreemde animaties vind zeker iets op David’s channel.
 

Mr. Nightmare

Wie Mr. Nightmare een creep noemt maakt geen understatement. Deze vreemde vlogger post keer op keer creepy en bizarre verhalen of filmpjes op zijn kanaal. Compilaties van enge 'waargebeurde' verhalen en spookachtige situaties, daar kickt deze bizarre boy het meest op. Vooral zijn absurde video’s over absurde video’s maken zijn kanaal zo meta dat je moet subscriben. Opgelet: Dit angstaanjagende YouTube channel is allesbehalve geschikt voor makkelijk bang te maken pussy's.

 

Lees ook:
De vijf meest populaire Vlaamse YouTubersAll new articles