CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 artiesten die je moet volgen op Snapchat

Voor velen gaat geen dag voorbij zonder te checken wat er zich afspeelde in Snapchatland. Meestal krijg je een update van wat je vrienden zoal hebben uitgespookt, maar je kan ook heel wat bekende artiesten op de voet volgen via dit kanaal. Je vraagt je waarschijnlijk af wie nu echt de moeite is om te volgen. Wij helpen je graag een handje met deze vijf tips! Voeg deze artiesten toe en laat je meesleuren in hun bijzondere levens!

 

Tyga
Tyga is actief als @lamboluxury. Vooral zijn golden chainz en dollar bills zijn talrijk aanwezig in zijn stories.

 

Rihanna
Rihanna a.k.a. Badgal Riri deelt zowat alles op haar Snapchat-kanaal. Je kan zowel Riri’s toiletbezoeken als haar sexy dancemoves zien via @rihanna.

 

DJ Khaled
Ondertussen is DJ Khaled, met accountnaam @djkhaled305, uitgegroeid tot een fenomeen op Snapchat. Je ziet hem verdacht veel in blote bast, maar desondanks is hij zeker de moeite om te volgen.
 

Schoolboy Q
@hoovaq is de naam van Schoolboy Q op Snapchat. Zoals zijn trouwe fans ongetwijfeld weten, post hij dagelijks selfies met dikke joints op en prankt hij geregeld zijn homies.
 

Chance The Rapper
Fans van Chance The Rapper voegen maar best zo snel mogelijk @mynamechance toe. Hij releaset namelijk vaak flarden van zijn nieuw materiaal in zijn stories.

 

Check ook:
Wat je moet weten over het nieuwe algoritme van InstagramAll new articles