CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 goede redenen om naar Juice 3rd anniversary te gaan

Komende zaterdag, 7 mei, organiseert Juice een allround hiphop night in de Studio Hall te Brugge. Ze vieren hun derde verjaardag en dat wilden ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij zetten enkele redenen op een rijtje waarom je dit event niet wil missen! 

Deze en andere Chase Approved Events vind je steeds terug in onze 'CALENDAR'
 

Ronnie Flex
Wie Ronnie Flex niet kent heeft de afgelopen jaren in quarantaine doorgebracht. Kende je hem nog niet na z'n solowerk, dan ken je hem zeker wel van de megahit 'Drank & Drugs' samen met Lil' Kleine. Ronnie is bovendien ook één van de bezielers van het 'New Wave' project dat onlangs nog de Popprijs overhandigd kreeg tijdens Noorderslag in Nederland. Deze sympathieke Hollander met Surinaamse roots is vastbesloten er een feestje van te maken! 
 

SFB
Ook SFB , oftewel 'Strictly Family Business', werkte mee aan het meer dan 35 miljoen keer gestreamde album 'New Wave'. De groep bestaat uit Frenna, Jandro, Priceless en KM. Samen met GLOWINTHEDARK brengen ze op 27 mei het gezamenlijke album 'LITUATIE' uit, waarop ze  hiphop en dance-invloeden gebundeld hebben in een enorm hitgevoelig album. Verwacht dus dat deze gasten de party zullen rocken met hun mix van hiphop met EDM invloeden, via trap tot house en r&b.
 


Diverse dj line-up
KC
, bekend van SMIB,  komt voor deze avond overgereisd vanuit Nederland en zorgt voor de newschool vibe met de meest freshe traptunes. In zijn verlengde zal ook Yvng Zxvz, ook niet bang van underground trap tracks, de newschool vibe uitspelen. De gevestigde Brusselse waarde Prince, gekend van La Gare 27, zal de crowd dan weer pleasen met wat meer newschool hiphop. Omdat ook dancehall niet mag ontbreken werd Team Damp opgetrommeld . Dj Déliciaz speelt een thuiswedstrijd en brengt ons enkele classic hiphop - en r&b tunes. Ook resident dj's Onca Ray, Jerosan en Memphis zullen aanwezig zijn.
 

Foodness
Juice heeft ook aan de hongerigen onder jullie gedacht. Foodness zal de hiphopheads voorzien van exotische cocktails met vers fruit en luxueuze ingrediënten. Deze voormalige souschef van Sergio Herman bedacht enkele exclusieve op maat gemaakte cocktails en taco's.
 


Streetart
Ook de zaal zelf wordt in een nieuw jasje gestoken door Wietse (voluit Wietse Hindryckx). Typerend aan zijn stijl is het contrast tussen grauw realisme en cartoonstijl, en een dikke lijnvoering. Zijn streetart past perfect bij het concept van Juice. Wij zijn alvast benieuwd!
 

Hou onze facebookpagina in de gaten, want we geven een duoticket weg voor dit event. Nog meer info nodig?  Check dan zeker het Facebookevent van Juice 3rd Anniversary.

 

 


 

 All new articles