CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

We zijn hier weer voor onze wekelijkse afspraak met de beste lokale tracks.  Als eerste bespreken we de nieuwe track van Porto, uit bij Eigen Makelij. Ook in de aanbieding, een hellafly samenwerking tussen Seba en Mon, de nieuwe van Myth Syzer en Ikaz Boi met Hamza. TWEET GOD voorziet ons van de nodige bouwstenen (Duplo), en Rookwalm zegt ons wat the deal is "Oj De Muziek Verstoat".

 

 

Porto - Een beetje van dit

Porto tekende onlangs bij het Belgische label Eigen Makelij, die trouwens net een samenwerking met Sony bekendmaakten, en brengt nu zijn eerste single uit. Hij geeft ons maar 'een beetje van dit', maar eerlijk gezegd willen wij gerust een beetje meer van dit.

 

 

Seba x Mon - Cirkel

Na een tijdje stilte rond Seba is hij eindelijk terug op deze nieuwe Penny productie. Hij brengt opnieuw een eerlijke boodschap onder het SG-label, bijgestaan door woordkunstenaar Mon.

 

 

Myth Syzer & Ikza Boi - High feat. Hamza

Myth Syzer & Ikza Boi brengen ons hun allernieuwste track samen met Hamza. Deze werd gereleaset onder Bromance Records en mogen we binnenkort ook als vinyl verwelkomen. Als je hen live aan het werk wil zien kan dat op 24 juni op BLOODY LOUIS.

 

 

TWEET GOD - DUPLO (Prod. by BACON GOD)

TWEET GOD bezorgt ons de 'o zo nodige bouwstenen die wij nodig hadden'. In deze nieuwe track schuwt hij de sterke uitspraken niet. Hij draagt dit nummer op aan alle jonge vaders op een productie van BACON GOD.

 

 

Rookwalm Feat. Aldi, Ozi One & Fheeta - OJ DE MUZIEK VERSTOAT

Rookwalm is zeker geen nieuweling in onze lijst, maar met deze samenwerking met Aldi, Ozi One en Fheeta toont hij ons nogmaals waarom. Deze West-Vlaamse samenwerking bewijst ons dat boombap leeft. Wij verstaan de muziek in elk geval!

 

Lees ook:

6 lokale hiphoptracks die je deze week moet gecheckt hebben

 All new articles