CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

6 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Je wekelijkse dosis lokaal talent staat weer klaar. Na Castro is nu ook Basta Bla terug, en Roncha releasete de animatievideo voor zijn track 'Nachtshift' met Nosa. De producers van Farflow brachten dan weer een track uit samen met rapper Ad Muse Def, en de Gentse rapper DaF kwam alvast met een nummer van zijn ongereleaste ep op de proppen. Tot slot moet je deze week ook zeker de track van Yizza gecheckt hebben!

 

 

Castro - De Liefde

Na de teaser, eerder deze week, is er de volledige videoclip. In 'De Liefde' bezingt Castro samen met Sandman de goede en minder goede kantjes van mannen en vrouwen, en hoe die elkaar toch kunnen vinden. Het is de eerste single uit zijn nieuwe album 'Antidepressiva'.
 

 

Basta Bla - Knipoog

Na enkele jaren stilte rond Basta Bla zijn ze eindelijk terug! De beat van deze track werd voorzien door El-One himself en de clip kregen we erbij dankzij OgenOpen. Deze track werd gereleaset onder R&O, dus we hopen dat er nog meer van dit zit aan te komen.

 

 

Roncha ft. Nosa - Nachtshift

Roncha bracht onlangs de clip uit van de titeltrack van zijn ep. Voor deze track werkte hij samen met Nosa. De originele animatie werd voorzien door DRIFT Animation

 

 

FarFlow - March (feat. Ad Muse Def)

Farflow is een duo van Belgische producers die zich vooral focussen op electronic music. Deze week kwamen ze echter met deze dope samenwerking met rapper Ad Muse Def op de proppen.

 

 

DaF - Doing My Thing (Prod. DaF)

DaF was van plan vorig jaar al een ep te releasen na zijn eerste single 'Datstil'. Omdat hij echter nog te veel nieuwe ideeën had, is die toen niet uitgekomen. Terwijl hij werkt aan een waardige vervanger, releaset hij nu wel elke week een track van die niet-verschenen ep.

 

 

Yizza - Kankerhard (Prod. By Senpai Tourist)

Yizza brengt na enige tijd opnieuw een track in het Nederlands uit. Na een moeilijke periode in zijn leven wou hij ons hier iets meer over vertellen op een beat van Senpai Tourist.All new articles