CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Jullie konden waarschijnlijk amper nog wachten. Maar hier zijn we weer met je wekelijkse portie Belgische hiphop. We verzamelden de vijf niet-te-missen tracks van deze week. Te beginnen bij de nieuwste van Gewoon Ruben, ‘Grillen’. Maar ook de collab tussen TWEET GOD en Scortch1 moet je checken. De mannen van Eye Con releaseten de video van hun track ‘Unity’ en ook L’Or Du Commun dropte nieuw materiaal. Ten slotte kom je volledig in de chill mood met ‘Chill & Ride’ van Seven, Caballero & JeanJass.

 

Gewoon Ruben - Grillen

Goed nieuws voor de fans van Gewoon Ruben. Op de SoundCloud page van de Aalsterse rapper kan je de nieuwe single ‘Grillen’ checken en bovendien gratis downloaden

 

 

L'Or Du Commun - Boîte à Gants

'Ma ville, mes textes et mon temps, avant de parler j'adorais déjà le goût du sample'. Zo stelt het Brussel collectief L’Or Du Commun hun nieuwe track en video ‘Boîte à Gants’ voor. De mannen hebben duidelijk niet stilgezeten na ‘Trèfle D’or’ en brengen veel tijd door in de studio dezer dagen.

 

 

TWEET GOD Ft. SCORTCH1 - Wormhole 

Er lijkt geen einde te komen aan de releases van TWEET GOD. De Antwerpenaar komt nu samen met de Australische MC SCORTCH1 met het nummer ‘Wormhole’.  Passenger Of Shit heeft de track geproducet.

 

 

Eye Con ft. O.X. - UNITY

UNITY is de jongste official release van het Gent-based collectief Eye Con. De track waarop ook O.X. te horen is, kan je vinden op ‘The Second Sense​-​tApe: Law of Attraction’. De video komt van de hand van Sense A.

 

 

Seven feat. Caballero et JeanJass - Chill & Ride

De Brusselse mc Seven heeft de derde track van z’n album ‘Double Infini’ gedropt. Voor ‘Chill & Ride’ werkte Seven samen met het duo Caballero & JeanJass. De collab track is gedproducet door Eli. ‘Double Infini’ verschijnt onder Just Cracking Records.

 

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles