CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

In onze vijf lokale hiphoptracks van deze week komen enkele tot nu toe onbekende artiesten aan bod, maar wij geven ze maar al te graag een kans. Het debuut van de jonge rappers Haddadi en La Sauce mag je niet missen. Ook de langverwachte track van Goon loont de moeite. Fabio Flowzales bracht z’n album ‘Backpackmuziek’ uit met bijhorende videoclip voor de titeltrack. En ten slotte zijn Caballero & JeanJass van de partij met hun nieuwe video ‘Verygolo’.


 

Goon - Traphouse

We moesten er eventjes op wachten, maar Goon heeft nu toch z’n langverwachte track ‘Traphouse’ af. De rapper woont ondertussen in Brussel en werkt volop aan z’n ambitieuse carriëre als mc. In de videoclip vertegenwoordigen de vier seizoenen ‘de hossel’ in alle tijden volgens Goon. We mogen nieuw materiaal van hem verwachten, want Goon wil graag actief blijven. 

 

 

Haddadi - Krijtstrepen

Haddadi is een Antwerpse rapper die z’n debuut maakt met de track ‘Krijtstrepen’. De jonge mc haalt al meteen onze lokale hiphoptracks van de week. Dat klinkt alvast veelbelovend!

 

 

Fabio Flowzales - Backpackmuziek

'Backpackmuziek' is het verse album van Fabio Flowzales. De rapper heeft nog maar net het nieuwe album gedropt en maakte nu ook een videoclip voor de titeltrack ‘Backpackmuziek’. De track is een productie van Jazzliberatorz.

 

 

La Sauce - My niggas, My niggas 

De 18-jarige La Sauce uit Brussel is een mc die rapt in het Engels. Bovendien is hij het neefje van Bringhim. De jonge mc nam z’n freestyle ‘My Niggas, My Niggas’ op in de studio waar ook Bringhim z’n 'The Fall EP' heeft opgenomen. Check it out!

 

 

Caballero & JeanJass - Verygolo

Het duo Caballero & JeanJass is amper weg te denken uit de scene dezer dagen. Voor de tweede week op rij staan zij bij onze aanraders en deze keer met de nieuwe video ‘Verygolo’. Het nummer is te vinden op het album '#DoubleHélice'.

 

 

Check ook:
Vijf lokale hiphoptracks die je vorige week gecheckt moest hebbenAll new articles