CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale sneakerheads die je móét volgen op instagram

De zoektocht naar de perfecte sneakers gaat niet altijd van een leien dakje. Daarom stellen we je deze vijf lokale sneakerheads voor. Stuk voor stuk hebben ze een passie voor urban footwear.  Hou hen zeker in de gaten, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste trends en releases. 
 


Sneakyjeffn

Sneakyjeffn verkiest hoofdzakelijk Nike en Asics sneakers. In zijn schoenenkast vind je vooral veel Air en Air Max terug. Nike-fans houden hem maar beter in de gaten.

 


Owaishsb

Owaishsb is een fashion creator en brand promoter uit Brussel. Niet alleen vind je op zijn page een variëteit aan sneakers terug, hij stelt ook volledige outfits samen. Laat je inspireren door Owaishsb om je garderobe up-to-date te houden.

 


Louis Philippe

De jonge Louis Philippe heeft een echte sneakerverslaving. Hij is een jonge sociaal werker wiens schoenenkast een enorm gevarieerde inhoud heeft. Van old school sneakers tot classy Tommy Hilfiger schoenen, alles passeert de revue op zijn page. Je vindt er zonder twijfel iets naar jouw smaak.

 

 

#newhome #deaup #homegrown #needmore

Een foto die is geplaatst door Mikee_Polo (@mikee_polo) op


Mikee Polo

Asics en Nike sneakers liggen Mikee Polo het nauwst aan het hart. Hij komt keer op keer met originele en zeldzame exemplaren op de proppen. Voor wie zoekt naar sneakers met een eigenzinnige toets, check zeker de page van Mikee Polo. 

 


Sneakersdelight

Chad Gevaert uit Antwerpen heeft zijn eigen blog onder de naam 'Sneakersdelight'. Hij reist de wereld rond op zoek naar de juiste sneakers en deelt zijn vondsten op z’n page. Je kan er uitzonderlijke exemplaren ontdekken die in ons land niet te vinden zijn, maar ook de classics ontbreken niet in zijn verzameling. Een regelmatige update bij deze sneakerfreak is een must-have.  

 

Lees ook:
Vier kledingbrands die fair en stylish moeiteloos combinerenAll new articles