CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 redenen waarom Park Festival één van de freshest nieuwe festivals is

Op zaterdag 30 april organiseert een team van jongeren samen met Foot Juice Art en nog enkele andere organisaties de tweede editie van Park Festival. Ook deze keer zal het event doorgaan in het Koning Albertpark in Berchem. Allen daarheen dus, en wel hierom:

Foto's Park Festival Facebook en Arthur Aitmann.

 

Voor de geweldige line-up

Park Festival is dan wel behoorlijk nieuw onder de Belgische festivals, maar moet qua line-up zeker niet onderdoen voor de vaste waarden. Park Festival haalt alles uit de kast om uiteenlopende elektronische muziek te promoten. Met raptalent en knoppendraaiers als Mo Kolours, Roméo Elvis, Team Panini en de Champion Sound crew en een afterparty met onder andere onze Thecolorgrey en Miami Silver kan Park Festival dus echt wel mee met de grote jongens.

 

Omdat het gratis is

Je vindt de line-up wel cool, maar gaat al naar Rock Werchter, Pukkelpop en Dour, dus al het geld is op? Geen probleem! Want Park Festival is volledig gratis. Steun het festival dus zeker door iets te drinken aan de bar en als je honger hebt kan je terecht bij de foodtrucks.
 


Voor de zalige sfeer en randactiviteiten

Niets beter dan chillen in het park met heerlijke streetfood en zalige beats. Wel, het kan nog beter! Er is ook 'StraatBazaar', een urban markt georganiseerd door JC den eglantier. Daar vind je naast streetwear ook een (handpoked) tattoo stand en kan je braids en henna laten zetten. 

Het is de ideale plaats om nieuw talent te ontdekken

Zoals hierboven al te lezen staat, biedt Park Festival kansen aan jong, Belgisch talent. Geen betere plaats dus voor muzikale trendwatchers om hun hart op te halen. Die trendwatchers, en natuurlijk gewoon iedereen die van goede muziek houdt, zouden we al zeker willen aanraden om eens te passeren bij Toolbox en Vincent-Paolo.


Eindelijk een tof evenement in het Koning Albertpark

Het Koning Albertpark is al veel langer een ontmoetingsplaats voor heel wat jongeren, maar zelden werd er echt iets georganiseerd. Nu kan je dus genieten van je favoriete plekje met gratis geweldige muziek op de achtergrond. Wat heeft een mens meer nodig op een zaterdagnamiddag?All new articles