CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 redenen om naar Krachtveld te komen

Omcirkel alvast zaterdag 7 mei in je agenda en zet er in koeien van letters bij dat het dan Krachtveld is in Puurs. Dit festival is aan zijn eerste editie toe maar weet alvast uit te pakken met enkele grote namen en heel veel randanimatie op het terrein. Wij vroegen aan Rien Samson, het brein achter Soul Shakers en Lighters Up, de redenen om naar Puurs af te zakken.
 


Topmuziek

Krachtveld biedt je 21 artiesten aan die de revue passeren tijdens het 14 uur durende festival. Met namen zoals Faisal, Leesa, Soul Shakers, TLP, M&T ft MC Seiko en Ravenous komt iedereen aan zijn trekken. Vergeet geen deo te spuiten, het kan al eens zweterig worden.
 

Topfood

Foodies aller lande, verenigt u! Want op Krachtveld is er voor ieder wat wils. Gaande van 'haute dogs', tot de gepimpte croque monsieur en alles wat je daartussen kunt gooien. Geen nood, ook vegetariërs hebben keuze genoeg en als je een dipje krijgt op de dansvloer is ook de betere koffiebar op het festivalterrein te vinden.
 

Topanimatie

Gun je trommelvliezen wat rust en verken de rest van Krachtveld. Er is een miniramp contest voor de skaters met prijzen van Tarmak Sneakerstore en Private Clothing, een zeefdrukcursus door de crew van CTRL COPY en talloze andere workshops.
 

Topprijzen

Voor de luttele prijs van 8 euro in voorverkoop kan je niet sukkelen voor dit festival. En de pintjes kosten maar 2 euro.
 

Topweer

Frank Deboosere en Sabine Hagedoren hebben het al gezegd: dit weekend kunnen we enkel zon verwachten (en met een beetje geluk zelfs 25°C). Onze tickets voor Krachtveld zijn alvast besteld. Meer info of zelf tickets bestellen? Check dan zeker de Facebook pagina van Krachtveld.All new articles