CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Vijf redenen om naar Rejjie Snow te gaan in VK concerts

...als jullie dat nog niet van plan waren tenminste. Op woensdag 27 april speelt Rejjie Snow in VK concerts en er zijn nog tickets verkrijgbaar. We sommen je vijf redenen op waarom je deze show niet mag missen!

 

Beter dan Kanye

In 2013 prijkte zijn ep 'Rejovich' boven Kanye Wests’ 'Yeezus' in iTunes' hip hop charts. Een indrukwekkende prestatie voor de toen 20-jarige Alex Anyaegbuna uit Ierland.

Recente releases

Inmiddels is Rejjie Snow 22, maar de diepgang die je in zijn raps vindt doet je anders denken. Vóór 'Rejovich' bracht hij al tracks uit, maar onder de naam Lecs Luther. Tegenwoordig kennen wij hem als Rejjie Snow. Er staat ook een nieuw album, 'Dear Annie', op het programma, maar over de releasedatum is nog niet veel bekend. Ter compensatie bracht hij onlangs na lange tijd twee nieuwe nummers uit.

 

Meer dan muzikant alleen

Naast muziek heeft Rejjie ook andere artistieke interesses: hij noemt grafitti één van de drie liefdes van zijn leven, naast muziek en voetbal. Sommige van zijn songs zijn voorzien van briljante visuals.

 

 

Een video die is geplaatst door @rejjiesnow op


Meester over Instagram...

Zijn instagram telt al zo’n 70.000 volgers en is een verzameling van funny foto’s en random captions. Zeker de moeite om te volgen dus.

 


... en over Twitter.

 

Rejjie Snow is een artiest die groot is en groter zal worden en dankzij VK concerts kan je 'm voor een schamele 14,50 euro aan het werk zien. Waar wacht je op? Koop die tickets!

 All new articles