CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

‘‘6 house tracks voor de zomer vanop Lust Outdoor’’

Zaterdag 28 mei vond de eerste editie van Lust Outdoor plaats en de maiden voyage was meteen een schot in de roos. De sfeer zat goed, het terrein stond vol en de muziek was on point!

We zagen dit als de ideale kans om de dj’s van Lust Outdoor even te vragen naar hun favoriete track voor deze zomer.

Foto door Jeroen Olaerts (Point Of View)
 


Compuphonic: Coma - Lora (Robag Whrume Remix)

‘’Deze plaat kwam ik toevallig tegen op het internet. Het is lang geleden dat ik zo’n track tegenkwam die ik onmiddellijk in mijn collectie wou. Het heeft iets uniek, het is gewoon eentje om op te eten.’’

 


Joel Hemmen: Braxton Holmes Feat John Redman - People Everyday (Basement Boys 12’’ Mix Edit)


‘’Deze heb ik altijd bij me wanneer ik moet draaien. Het is zo’n plaat die je doet wegdromen en me volledig deed denken aan plaatjes draaien in openlucht op een zomerse dag.’’

 


Leesa: Alex Dimou feat. Black Soda - This Time


‘’Het is een uitstekende mix tussen tech house en deep house. Het is zo’n nummer dat ik graag gebruik om op te warmen en mijn set op te bouwen. Het heeft iets indringend, iets drijvend. En natuurlijk mogen we de sexy vocal niet vergeten, altijd mooi meegenomen!’’

 

Gewelt: Leon Vynehall - Paradisea

‘’Deze komt van Leon Vynehall zijn nieuwe album. Wat ons betreft is dit een van de mooiste die hij ooit heeft gemaakt. Je kan het zowel gebruiken in het begin van een set als ook op het einde tijdens de latere, zweverige uurtjes.’’
 


Chicago Habit: Deelicious - Lonely Town Lonely Street

‘’Deze plaat leerde ik onlangs kennen via een nu-disco artiest uit Manchester, instant feel good en soulful vibes waar ik persoonlijk van smelt. Ze past perfect in ons Play'house plaatje. No doubt dat ik dit nummer als Chicago Habit deze zomer nog vaak zal opleggen!’’


 


​Fake That: Leesa - Coachan

"Leesa is de nieuwste aanwinst bij ons label Taub Recordings. Deze plaat is volgens ons ideaal voor de zomer met zijn zweverige melodie en zachte beats. De tweede track 'Gloom' is ook een topper en zal zeker nog regelmatig de revue passeren. De hele EP heeft ondertussen al massaal veel support gehad van een zeer uitgebreide en variërende reeks artiesten zoals Bob Sinclair, NT89, Vanilla Ace, Redhead, Farfan, Siege, Nico Morano, Goldfox, Tuff Wheelz en nog veel meer."All new articles