CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

5 lokale hiphoptracks die je deze week gecheckt moet hebben

Het lijkt pas een week geleden dat we je een lijstje gaven van de beste tracks, en toch staan we hier opnieuw... Hoe kan het ook anders met zulke releases. Bereid je playlist maar al voor want de nieuwe track van Gloria Boateng is uit. Bouzzy & Chardy droppen hun remix van 'Shotgun' en Tweet God en Space Baby Flex hebben de eerste single van hun ep losgelaten. Morto uit Gent bracht zijn 'laatste groet' en tot slot gaven Power Ende Mauz ons 'De Respons' die we zochten.

 

Gloria Boateng - Ego Trippers

Gloria komt met een nieuwe single naar buiten, en laat deze onmiddelijk vergezellen door sterke visuals die werden verzorgd door Alice Khol. Daarbovenop heeft ze de track nog eens zelf geproducet. Een sterk nummer met een sterke boodschap.

 

 

Bouzzy & Chardy - Shotgun (Remix)

Bouzzy & Chardy zijn geen onbekenden. Ze hadden eerder al samenwerkingen gereleaset onder ZwartWerk, en waren te zien tijdens een 'Puur live sessie' en een 'Kan Gewoon'-sessie van Kembo Beats. Nu zijn ze terug met deze Shotgun Remix.

 

Tweet God & Space Baby Flex - Chopper House Nutz

Tweet God en Space Baby Flex zijn geen onbekenden op de beats van Bacon God. Deze keer luiden ze echter ook de klok over de release van hun nieuwste ep 'Cold Slime'. Muziek door Bacon God, artwork door Pointdexter en vocals door je 'friendly neighbourhood wizards'...Wij zijn fan!

 

 

Morto - Laatste Groet

Morto is een jonge rapper uit het Gentse, die met deze track het moeilijke afscheid van zijn jongere broer wou omschrijven. Dat is ook waar zijn passie voor muziek is begonnen. Naar onze mening is hij hier uitstekend in geslaagd. Het is de tweede track van zijn aankomende ep, maar wanneer deze juist uitkomt is nog niet bekend. 

 

 


Power en de Mauz - De Respons

Power en de Mauz brengen met deze track hun eigen respons op wat er in de scene gebeurt. Op deze old school boombap beat, die geproducet werd door Mauz, deinzen ze er niet voor terug hun mening over iedereen en alles duidelijk te maken. All new articles