CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Angel Haze, not your average girl from the block

Op vrijdag 12 februari treedt Angel Haze op in de VK concerts in Brussel. De 24-jarige bad girl stond na de release van haar tweede album ‘Back To The Woods’ in the picture. Niet alleen toont de jonge nieuwkomer wat ze in haar mars heeft met haar rhymes, er zijn nog andere factoren waardoor je deze female MC niet ‘the average girl’ kan noemen. Om aan te tonen dat het zeker de moeite loont om haar performance te checken, sommen we enkele coole eigenschappen van de veelbelovende Amerikaanse voor je op.

 

Rapskills

Om het als vrouw te maken in een door mannen gedomineerde rapwereld mag voor geen kleintje vervaard zijn. Angle Haze bewijst dat ze haar plaats meer dan waard is wanneer ze haar rapskills bovenhaalt. Om te weten tot wat ze op improvisatiegebied in staat is, kan je hier een freestyle sessie van haar beluisteren bij de Britse Tim Westwood. Angel Haze gaat los op beats van onder meer Eminem, A$AP Ferg en Kendrick Lamar.

 

 

@seanfromtexas welcome to the pac

A photo posted by angel haze (@angxlhxze) on

 

 

see you never @seanfromtexas

A photo posted by angel haze (@angxlhxze) on


Tattoos

Ook wanneer het aankomt op haar uiterlijk gaat de Amerikaanse de creatieve toer op. Dat geldt niet alleen voor haar kleding. Haar tattoos zijn gewaagd en origineel, twee eigenschappen die haar persoonlijkheid omschrijven. Angel Haze ontwierp meerdere van haar tattoos zelf. Deze twee exemplaren geven een beeld van haar originaliteit.

 

 

I guess we'll always have sweden.

A photo posted by angel haze (@angxlhxze) on

 

 

A photo posted by angel haze (@angxlhxze) on

 

Artwork

Niet alleen houdt Angel Haze zich bezig met schrijven. Buiten met woorden probeert ze anderen ook te inspireren met haar zelfgemaakte artwork. Geïnspireerd door legendarisch straatkunstenaar Jean-Michel Basquiat fleurt ze haar foto’s op met een eigenzinnige touch. 

 

Poëzie

Als rapper mag je niet op je mondje gevallen zijn. Laat dat allesbehalve het geval zijn voor deze welbespraakte Amerikaanse. Op haar elfde begon Haze gedichten neer te pennen. Zo beschreef ze onder meer haar panseksualiteit, waarbij je geen onderscheid maakt tussen de verschillende genders. Nadat een vriendin haar aanmoedigde om de overstap te maken naar rap lyrics, bleek dat haar schrijftalent ook in de muziekwereld niet onopgemerkt bleef. Ter illustratie vind je hier enkele bekende quotes.



All new articles