CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Dj Cross wint Belgische finale Red Bull Thre3Style

We zijn nog steeds niet goed bekomen van de Red Bull Thre3Style battle van gisterenavond. Madfingaz, 2KG HVDVLS, Cross, Kartezki, ND en Rakka namen het tegen elkaar op voor een ticket naar Chili voor het DJ wereldkampioenschap. Het werd een erg harde strijd, maar toch kon er maar één met dat felbegeerde ticket naar huis gaan en dat werd Antwerpenaar Robin Vannoppen (30) aka Cross van de Mixfitz crew.​

“Sprakeloos. Ik kom even niet uit mijn woorden”, vertelt Cross in een eerste reactie. “Je hoopt op de overwinning, maar verwacht het niet. Ik ben echt gewéldig blij. Ik heb me heel lang voorbereid op deze finale en was vorige week eigenlijk al helemaal klaar. Op die manier kon ik zonder stress naar deze avond toeleven; het helpt om je set volledig onder de knie te hebben — alles zat perfect.”
 

Ook Madfingaz, die zelf twee keer Belgisch kampioen werd, nam de winst van Cross sportief op. “Een terechte winnaar, sowieso. Zijn set zat heel strak in elkaar. On point. Eerlijk is eerlijk: hij heeft geen fouten gemaakt en verdient het om hier vandaag te winnen. Als hij dit niveau brengt in Chili, maakt hij kans op de wereldtitel”.
 

“Hoe ik in het Santiago zal doen? Geen idee. Zover heb ik nog niet vooruit durven denken. Want nu begint het pas”, aldus Cross. “Maar ik heb nog even tijd en ga er sowieso nog meer moeite in steken. Wat het geeft, zien we dan wel. Het wordt sowieso een onvergetelijke ervaring."

 

Hieronder kan je sets herbekijken. De sets van ND en Rakka moeten ons nog worden opgestuurd maar zijn wel via onze videostream van de avond te herbekijken.

 

Cross
(Opgelet: Bij Cross zijn set is op 2 min een in de achtergrond een nummer te horen dat geen deel uitmaakte van zijn set, waarschijnlijk een foutje van de geluidsman) 

Madfingaz

 

2KG HVDVLS

 

Kartezki
 

 

ND

 

RakkaAll new articles