CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belangrijke tips na de aanslagen in Brussel

Enkele uren na de aanslagen op Brussels Airport en op het metrostation Maalbeek staat in het hele land het terreurniveau terug op 4. Brussel zelf verkeert in een lockdown en er wordt opgeroepen om onderstaande tips te volgen.


Blijf binnen
In heel België wordt er aangeraden om binnen te blijven. Brussel verkeert in een volledige lockdown. Botanique liet al weten dat er wijzigingen in hun programmatie komen en ook de concerten in Ancienne Belgique zijn afgelast. Ook O Quartier in de Brusselse VK concerts gaat niet door. In Gent gaat de Lefto Night met Gaslamp Killer dan weer wel door as planned.


Vermijd Brussel
Het openbaar vervoer in en rond onze hoofdstad is gecancelled. Vele zones in Brussel zijn ontruimd en kan je dus ook niet bereiken met de auto.


Gebruik sociale media
De regering roept op om vooral via sociale media te communiceren. Om alles smooth te laten verlopen hebben de grootste telecombedrijven hun hotspots in Brussel voor iedereen opengesteld. Gebruik de safety check van Facebook om iedereen te laten weten dat je in veiligheid bent.
 


Vermijd streaming
 Check de media
Probeer rustig te blijven en check regelmatig de sociale en andere media voor een update. Voor info over de situatie in jouw buurt check je best de website van jouw stad of gemeente.


Artwork: Musketon (boven)

 


Eerste reacties uit de urban scene op de situatie in BrusselAll new articles