Belgian bass: januari releases (deel 1)

Het nieuwe jaar voor de Belgische drum & bass en dubstep is alvast goed begonnen, want de releases vliegen ons om de oren. Wij bezorgen jullie terug maandelijks een lijstje met de nieuwste releases van eigen bodem, zodat je zeker niets hoeft te missen!
 

MNEK – Never Forget You ft. Zara Larsson (Fabrix Remix)

Beginnen doen we met een free download van Fabrix. Vroeger ook bekend onder de naam Sequence, maar nu helemaal terug onder dit nieuwe alias. Met deze remix van ‘Never Forget You’ laat hij ons direct zien wat hij in zijn mars heeft.
 

ARtroniks – Run Dem / Minzo - Unknown Forces (ARtroniks Remix)

Gentenaar Arne De Meyer maakt met deze release zijn debuut bij Surfase Digital Records. ARtroniks levert bij deze nogmaals een mooie 3-track single af waarop 2 dikke lowblows en een stevige remix van Mershak te vinden zijn. Ook is hij deze maand terug te vinden bij de releases van DUPLOC met zijn remix van Minzo - 'Unknown Forces'.
 

Reaktion – Alone (Used & Codex Remix)

In het verleden hebben de jongens van Used & Codex ons al eens getrakteerd op het betere remix-werk! En deze maand doen ze dat niet minder goed, liquid vibes alom met deze remix van Reaktion’s ‘Alone’.
 

Point.Blank – Make It Blast

Na een korte afwezigheid en in afwachting van zijn nieuwe ep, schotelt ook Point.Blank ons deze maand nog eens een free download voor. Een dirty dubstepplaat zoals we van hem gewoon zijn!
 

Diego Torres & Phonetic – Running Away (ft. Charlotte Colley)

Ook Diego Torres laat deze maand weer van zich horen. Deze keer krijgen we nog eens een eigen productie samen met Phonetic en Charlotte Colley. Met deze release krijgen we van hem alvast een voorsmaakje van wat er ons de komende maanden nog te wachten staat!

Larigold – About You EP / Jessi Malay – Do It (Larigold Remix)

Deze maand is ongetwijfeld de maand van Larigold. Zijn langverwachte ‘About You’ EP is eindelijk gereleased bij Radar Records! Vier totaal verschillende tracks die de evolutie van zijn sound en stijl tonen, van soulful liquid tot jazzy vibes. Naast deze release smeet hij er nog een mooie gratis extra bovenop met zijn remix van Jessi Malay – 'Do It'.All new articles