CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: maart releases (deel 1)

We kwamen handen tekort om al de releases van de maand maart te tellen en bij te houden. Maar wij zetten weer de beste drum & bass en dubstep tracks van eigen bodem voor jou op een rij, zodat je zeker niets hoeft te missen!

 

Phase - Joint Venture

Phase liet zich deze maand van zijn meest vrijgevige kant zien en verraste ons met een free download. Deze tune lag al een tijdje op zijn planken stof te vergaren en was enkel nog maar te horen in een paar mixtapes en live sets. Maar speciaal voor het vijfjarig bestaan van onze collega’s bij Fuzz Magazine is deze nu gratis te downloaden, enjoy!

 

Empire – Darkest Light

Wobble Infection Digital staat bekend om zijn zware jump up releases, maar een beetje variatie kan nooit kwaad en daar zorgt Empire voor. Met zijn donkere drum & bass vibes maakt hij deze free compilation compleet. Naast tal van internationale artiesten zijn hierop ook nog andere Belgen, zoals Simskai en Nightfang te vinden. Dus de liefhebbers van jump up komen zeker aan hun trekken!

 

Alix Perez – Inner Blues (N-Gin Edit)

​De originele versie heeft helaas nooit een release gekend, maar N-Gin saves the day. Met zijn eigen edit maakt hij er een echte zomerse tune van waarbij je gewoon niet kan wachten tot de zomer begint. Kortom, een sfeervolle track vol met fantastische melodieën!

 

Axiom – Schizothemia (Sencer Remix)

​Sencer is terug van weggeweest! Voor de remix contest van Axiom's 'Schizothemia' liet hij zich nog eens van zijn beste kant zien. Een dikke neurofunk plaat met superstrakke snairs!

 

Requake – Compulsion

​Als je hun naam op een EP ziet staan weet je dat originaliteit en kwaliteit niet ver te vinden zijn. Met hun nieuwste release op Subway Music schotelen ze ons nog eens een typische Requake tune voor vol met crispy beats en een sexy bassline.

 

HumaNature & Apache – Spectral Advice

​Ook Apache zien we graag terugkomen met een nieuwe release. Op de nieuwe 'Spectral Advice' EP van Fokuz Recordings leveren ze samen met HumaNature een strakke diepe tune af. Dit doet ons nog meer uitkijken naar hun 'Foreign Soul' EP die midden april uitkomt op Influenza Media!

 

Invid – Bulls​

Wat ons betreft mag deze man eigenlijk met wat meer producties op de proppen komen. Al jarenlang de man achter het Gentse Dubtastic Records en sinds kort ook deel van het nieuwe Memento concept. In de beginjaren heeft Invid artiesten zoals Nexus & Tight naar buiten weten te brengen, maar hij laat nu eindelijk ook eens wat van zijn eigen werk zien. Een lekker rollende track die smaakt naar meer!All new articles