CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Belgian Bass: maart releases (deel 2)

Zoals je in het eerste deel van onze lijst al kon lezen was het een maand bomvol releases voor de Belgische drum & bass en dubstep scene. Wij houden je met dit vervolg dus weer graag op de hoogte van wat je zeker niet mocht missen!
 

Rampage EP 3 – RDR021

Misschien wel hét hoogtepunt van deze maand, de nieuwe 'Rampage EP'! Naar goede gewoonte een dikke compilatie vol met Belgisch talent en wat internationale gasten zoals Void en T & Sugah! Van de liquid vibes van Nexus & Tight tot de zware neurofunk van Hypoxia, dit is echt een zeer uitgebreide ep vol variatie! Echt de must buy van deze maand!


 

Dazer – Neo Genesis

​Deze tune van Dazer kunnen we nog niet echt direct in de categorie van gereleaste en afgewerkte tracks plaatsen, maar hij laat met deze futuristische neurofunk track toch wel een sterk staaltje van zijn kunnen zien!


 

TODIEFOR & Sharxpowa – Destiny

Deze is echt één voor de zware bass heads. TODIEFOR levert hier een harde en diepe track af, zoals we van hem gewoon zijn, in combinatie met een ietwat heroïsche en avontuurlijke sound.


 

Triangle – Close To You EP

​Een relatief nieuw gezicht in de scene, maar Triangle laat met zijn debuut-ep meteen horen welke sound hem het dichts bij het hart ligt en dat is chille zomerse liquid. De tunes staan misschien nog niet helemaal op punt, maar hebben toch al een zeker potentieel in zich. Zeker een jongen om in het oog te houden dus!


 

Yellow Claw ft. Beenie Man – Bun It Up (Wonkap Remix)

​Het is een tijdje stil geweest rond Wonkap, maar hij is weer helemaal terug met zijn typische sound. Bij deze levert hij een zwalpende remix af van Yellow Claws’ 'Bun It Up'. Meer van dat graag!


 

Zero T – Essential Inch (Phase Remix)

​Phase kan je deze maand maar liefst voor een tweede keer in onze lijst vinden, deze keer niet met een eigen tune maar met een dikke remix van Zero T – 'Essential Inch'. Een lekker rollende remix als onderdeel van de ‘Too Close To See EP’. En voor de liefhebbers is er ook een vinyl release voorzien!


 

Point.Blank & !Tyro – Dirty

Ook Point.Blank is deze maand weer van de partij met een free download. Samen met !Tyro levert hij ons wel een heel dirty tune af met misschien wel een kleine knipoog naar de typische sound van Eptic


 

Lost State - Stasis EP

Afsluiten doen we deze maand met de jongens van Lost State. Zij komen ondertussen al met hun tweede ep opdagen en zorgen zo meteen voor de lancering van het nieuwe Rumble label.Wat te verwachten? Een dikke 3-track EP met lekker deep, dark en heavy stuff.All new articles