CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Blokken in oases van rust in Hasselt, Genk en Diepenbeek

Limburgse studenten opgelet! Herinner je de Blokbar in Hasselt nog? Deze examenperiode kreeg de Blokbar een upgrade. Je kan terecht in Hasselt, Genk én Diepenbeek om te studeren op de tofste plekken. Wij zetten alles even op een rijtje omdat je momenteel al genoeg aan je hoofd hebt.

Foto’s door: Sacha Claes & tekst door: Melissa Awouters

Vanaf 21 mei tot en met 24 juni zijn er verschillende studieruimten in 3 verschillende steden en gemeenten in Limburg. Hasselt pakt uit met het ruime gerechtsgebouw, Genk met lokalen aan het Thor Park en het vertrouwde jeugdcentrum Rondpunt 26 en Diepenbeek met GC de Plak. Studenten kunnen er in alle rust samen blokken. Zeg nu eerlijk, anderen zien studeren motiveert je toch om gefocust te blijven.
 


Geen zorgen, er zijn voldoende stopcontacten beschikbaar en belangrijk: free wifi! Om oefeningen te googelen natuurlijk. Wie de hele dag door studeert, mag niet vergeten dat hardwerkende brein van de nodige brandstof te voorzien. Je kan je boterhammetjes opeten maar ook mama’s eten (of dat van anderen) opwarmen in de microgolf, in Hasselt en Diepenbeek.

 In de chillruimte in Hasselt kan je even tot rust komen en een babbeltje slaan met je medestudenten. Onze stagair Saul deed voor ons alvast de ultieme chilltest. Oordeel zelf maar hoe ontspannen hij oogt!
 

 

 

Hasselt

Waar? Het oude gerechtsgebouw op de Havermarkt
Wanneer? Elke dag van 9u tot 23 u, t.e.m. 24 juni

Genk

Waar? Lokalen van IcubaThor aan het Thor Park in Waterschei
& jeugdcentrum Rondpunt 26
Wanneer? Elke dag van 9u tot 22u, nog tot 10 juni in het Thor Park
& vanaf 11 juni t.e.m. 24 juni in Rondpunt 26

Diepenbeek

Waar? Gemeenschapcentrum de Plak op het Servaasplein
Wanneer? Elke dag van 9u tot 23u, t.e.m. 24 juni

Meer informatie vind je op de facebookpagina van de Blokbar.All new articles