CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Bringhim releaset ‘Chapter I - The Fall’ van zijn ‘Young Phoenix’-trilogie

Het is zover, Bringhim Backalive heeft zijn ‘The Fall’ EP gedropt. Hij spendeerde de afgelopen periode veel tijd in de studio om er z’n ‘Young Phoenix’-trilogie in te blikken, waarvan 'The Fall' de eerste fase is. De EP van de spraakmakende rapper komt uit onder het Vangarde Music label. 

Bringhim, a.k.a. Bay-B Da Kid, baseerde zich voor ‘Young Phoenix’ op de figuur van de feniks. “His life cycle consists of 'Him FALLING’ into a great depression, turning 'Him into ASHES’ by the time he lands just for 'Him to RISE’ towards the sun again..”, vertelt Théo Tama. Na zijn acteerdebuut in ‘Black’ toont het multitalent dat hij ook op muzikaal vlak niet heeft stilgezeten. Geduld voor de twee volgende chapters van het album is de boodschap. Maar nu kan je al de vijf aanstekelijke tracks van ‘The Fall’ checken. Enjoy!

Bonustrack 'Pochantos' van de eerste EP werd al gedropt op youtube. Dé tease voor de sound van het nieuwe album. Begin 2016 lanceerde Bringhim een tweede nummer 'Chronology', met Brussels MC Nixon, dat als soundtrack voor de film 'Black' werd gebruikt.

Bringhim kan je trouwens ook aan het werk zien als warm up act voor Angel Haze in VK concerts op 12 februari. 
 All new articles