Chase Exclusive: AMN - ‘Assasins’ feat.Son Doobie & Brett B (Soul Assassins)

Het Belgische hiphopcollectief AMN, kort voor Any Means Necessary, dropt vandaag hun langverwachte, zelfgetitelde debuutalbum 'AMN'. Producers Kenshin en Madsin grijpen gretig terug naar traditionele drumlijnen en samples om rappers Dirrty D, Madsin, Killamatic en Sem Phi te voorzien van de nodige beats. Kortom, dit is een plaat gemaakt door en voor oldskool hiphopliefhebbers.

Het album, dat aanvankelijk ingepland werd als een ep, telt uiteindelijk negen songs met verschillende bezettingen, waaronder een primeur voor België!  AMN wist niemand minder dan de legendarische Son Doobie van Funkdoobiest en Brett B van 7A3 te strikken voor een collabo. Tijdens hun Europese tournee doken ze samen de Headroom Studios in Bergen-Op-Zoom in.   
 


Het resultaat is een knaller van formaat geworden, en daarom nu al te beluisteren exclusively bij Chase!  'Assassins' (verwijzend naar de OG Soul Assassins, waartoe zowel mede Soul Assassins oprichter Brett B als Funkdoobiest behoren) brengt je in gedachten helemaal terug naar de grimey golden era van de hiphop. 

Het volledige album getiteld 'AMN' is vanaf nu te downloaden via iTunes!  All new articles