CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase start videostreams vanuit VK

Op maandagavond 9 mei lanceren we Chase ook in Brussel met optredens van Woodie Smalls, K1D en Soul'Art in VK concerts in Molenbeek, meteen ook onze uitvalsbasis. Onze community van urban storytellers zal er maandelijks samenkomen voor een redactiemeeting om samen verhalen te maken in video, foto en tekst. Daarnaast starten we er ook met een wekelijkse videostream. Farid Kabdani, beter bekend als dj All Class zal elke week zorgen voor een interessante line-up. Voor de allereerste videostream vanuit Brussel mag hij evenwel zelf achter de draaitafels kruipen. Verwacht je aan een heel pak vette hiphop-beats!

De videostreams vanuit Brussel zal je trouwens niet alleen via je computer, smartphone of tablet kunnen bewonderen, maar je zal ze ook zelf kunnen bijwonen. Ze vinden immers plaats in Café Quartier in VK concerts, elke dinsdagavond van 20 tot 22u.

Kijk dus zeker naar onze eerste videostream met dj All Class op maandagavond 9 mei van 19 tot 20u, dat kan dus live óf online via Livestream! 

Foto: Lara FromontAll new articles