CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase x 45 FEST Videostream w/ BassHacker & James Marvel 9 juni

Jawel, hier zijn we weer! Tijd voor onze tweede videostream vanuit de Muziekodroom in Hasselt. Deze maand staat onze videostream in het teken van Chase x 45 Fest. Naar aanloop van 45 Fest laten we elke week 2 dj’s van de line-up op je los. Deze week bevinden we ons in de drum & bass sfeer samen met BassHacker & James Marvel.

Tim Coenegrachts a.k.a. BassHacker is onze eerste gast deze week. Hij heeft ondertussen al zijn stempel gedrukt op de Vlaamse drum & bass scene. Zo stond hij al op Laundry Day, deelde hij de line-up met mannen als TC en Drumsound & Bassline Smith en schopte hij het tot de finale op DJ Mania 2015. Verwacht je aan een stevig tempo, non-stop combo’s en een dikke portie energie van Basshacker.

Hij zal worden bijgestaan door niemand minder dan James Marvel. Deze man heeft geen introductie meer nodig. Samen met Mc Mota liet hij al enkele knalplaten op ons los en sindsdien is hij niet meer weg te slaan uit de drum & bass hitlijsten. Zijn succes leverde hem zelfs gigs in Frankrijk en Engeland op. We zijn dus heel blij dat we deze grote meneer in onze studio in Hasselt mogen ontvangen.

Tune in op onze videostream via onze Facebook-pagina op 9 juni tussen 20u en 20u45 en tussen 21u en 21u45All new articles