CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase x 45 FEST Videostream w/ Jewels & Soul Shakers 16 juni

We zijn ondertussen gekomen aan de derde aflevering van onze Chase x 45 Fest videostream. Vorige week nog met stevige drum & bass sets, deze week met hiphop & bass verzorgd door Jewels & Soul Shakers!

Soul Shakers bestaat uit het dynamic duo King Fu & Kid Solistik. Deze heren zijn reeds geen onbekenden meer. Zo kennen we hen onder andere van de ‘Forty Five Thursdays’ en de ‘Lighters Up’ feestjes. Ook de zomer ziet er niet slecht uit voor dit duo. Zo zullen ze te zien zijn op de Lokerse Feesten, Couleur Cafe & Balaton Sound Festival. Soul Shakers staan bekend voor hun sterke mix van hip hop, grime, reggae, garage, jungle, dub en alles waar ze hun handen aan kunnen krijgen. Verwacht je dus aan 45 minuten stevige bass en zomerse beats!

Jewels, de naam op zich zou genoeg moeten zijn om te weten wat je kan verwachten. Deze man speelt een thuismatch op onze videostream. We kennen hem natuurlijk van de Jewels & friends videostream, als een van de mannen achter het event Grensloos en als deelnemer van DJ Mania. Hij staat garant voor quality bass & hip hop. Dat heeft hem gigs opgeleverd zoals het voorprogramma van Kaytranada, stond hij vorige maand nog plaatjes te draaien in Porto en zal hij in augustus spelen op Pukkelpop b2b met Eagl. De toekomst voor Jewels ziet er rooskleurig uit. En we rekenen op hem om jouw donderdagavond op te fleuren tijdens onze videostream.

Tune in op onze videostream via onze Facebook-pagina op 16 juni tussen 20u en 20u45 en tussen 21u en 21u45.All new articles