CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Chase x 45 FEST Videostream w/ Kijumba & Klaps TC 2 juni

De zomer komt stilaan dichterbij en dat betekent dat het ook weer bijna tijd is voor de closing party van Forty Five. Onder de naam ‘45 FEST’ sluit de club jaarlijks het seizoen af met een groot feest. Op de line-up pronken dit jaar onder meer Lil Kleine, Murdock, Deborah de Luca en nog vele anderen. We besloten dan ook om de handen in elkaar te slaan met Forty Five. We nodigen de komende 4 weken een aantal dj’s van de line-up uit op onze videostream in Muziekodroom, Hasselt. Zo kunnen we jou helemaal klaarstomen voor 45 FEST op 29 juni.
 

Voor de videostream van 2 juni nemen twee youngsters de decks over. Onze eerste gast is Kijumba. Hij won in 2015 dj-mania en verovert sindsdien de house scene. Een paar weken geleden stond hij nog op Extrema Outdoor, een van de vele festivals die dit jaar voor hem op de agenda staan. We verwachten veel van deze producer die binnekort ook een nieuwe ep zal uitbrengen.  

Ook Klaps TC zal van de partij zijn. Sinds zijn zestiende is hij niet meer weg te slaan van de draaitafels. Zijn opbouwende sets bevatten steeds een mengeling van bekende klassiekers en nieuwe pareltjes uit technoland. Dansen geblazen dus!
 

Tune in op onze videostream via onze Facebook-pagina op 2 juni tussen 20u en 20u45 en tussen 21u en 21u45All new articles