CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Coming soon: nieuwe vinyl store Crevette Records in Brussel

Je hebt ongetwijfeld gemerkt dat het op zaterdag 16 april wereldwijd een groot feest was voor vinyl verzamelaars, namelijk Record Store Day 2016. Maar deze keer was er een reden te meer om blij te zijn. Jawel, onze eigen hoofdstad Brussel zal na de zomer een platenzaak rijker zijn, en wat voor een! Dit nieuws werd de wereld ingestuurd door Pim Thomas, toekomstige uitbater van Crevette RecordsMensen die Pim kennen, weten dat hij jarenlang zelf een vinyl junkie is, dat hij serieus wat draaiuren als dj op zijn teller heeft staan én dat hij al enkele jaren feestjes met grote F organiseert in het Brusselse en in het buitenland. De opening van een platenzaak leek dus meer dan een logische volgende stap voor Pim.
 

De locatie van de winkel is ook opmerkelijk. Het is op enkele stappen van de legendarische Fuse verwijderd. Dus nu kun je om nog een extra reden 'de coole gaan uithangen' in Rue Blaes. Exacte datum voor de opening werd nog niet gecommuniceerd, maar hou de pagina van Crevette Records in de gaten en zorg dat je erbij bent.
 


Doel van Crevette Records is om een veilig toevluchtsoord te creëren voor veel verzamelaars en muziekfanaten. De focus zal liggen op voornamelijk nieuwe en tweedehandsvinyl. Je zal er genres kunnen terugvinden zoals House, Techno, Disco, Brazil, African, Funk, Soul, Dub, Reggae, World, Soundtracks... Het zal een ontmoetingsplek worden voor selectors, dj's die met vinyl draaien en echte verzamelaars, maar daarbuiten ook gewoon iedereen die de gezamenlijke passie deelt voor kwaliteitsmuziek gepresst op zwart goud.

Leuk en niet onbelangrijk detail: de meest inspirerende en toonaangevende DJ's en selectors uit het Brusselse muzieklandschap zullen meewerken aan de selectie en inkoop van de platen in Crevette, dus je weet wat dit betekent. Quality only! All new articles