CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Couleur Café lost 16 nieuwe namen

Nu de zon er stilaan doorkomt, begint het bij menig festivalganger langs alle kanten te kriebelen. Het Brusselse Couleur Café gaf vandaag zestien nieuwe namen vrij die aantonen dat ze daar alle reden toe hebben. Hier alvast vijf namen op hun vers aangevulde line-up waar je niet naast kan kijken.
 


Method Man en Redman

Maak je niet te veel zorgen indien je vrijdag een rookwolk ziet passeren op de Univers. Dit wil waarschijnlijk zeggen dat de twee hiphoplegendes Red & Mef aan hun set zijn begonnen. Het zou er wel best heet kunnen worden, want de twee OG’s hebben de reputatie hun publiek tot het uiterste te drijven. Vraag maar eens na bij de Couleur-gangers van 2011.
 

Alpha Wann

Alpha Wann is een hoofdrolspeler bij de Franse hiphopcollectieven 1995 en L’entourage, maar komt solo waarschijnlijk nog het best tot zijn recht. De Parijzenaar met een eigenzinnige flow, die dit voorjaar nog 'Alph Lauren 2' dropte, ontpopt zich stilaan tot een legende in zijn genre. Aanwezigen mogen zich verwachten aan een rapsessie à l'ancienne.

 


 

Roméo Elvis & Le Motel

"C'est pas celui de Memphis, celui-ci vient de BX. Est-ce que c'est clair?". Dat Roméo Elvis met een old skool beat overweg kan, weten we al langer dan vandaag. Maar op zijn laatste EP ‘Morale’, waar hij samenwerkt met producer Le Motel van Tangram Records, toont de rapper dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Je hoeft helemaal geen hardcore hiphop head te zijn, om dit duo een kans te geven op Couleur.

 

Akua Naru

Tussen al dat mannelijk geweld, hoort deze female MC ook bovenaan je lijstje te prijken. De Amerikaanse soulzangeres wikkelt haar poëtische teksten in groovy jazz tunes. De perfecte combo om het Couleur Café publiek te bekoren dus.

 

Protoje

Protoje geldt als één van de grootste Reggae-artiesten van zijn generatie. Op de aanstekelijke hit ‘Who Knows’ vormt hij een team met Chronixx, die vrijdag op Couleur Café staat. Indien je echter nog niet uitgedanst bent op zondag, ga dan zeker eens langs bij deze Rastaman.

 

Check ook:
Eerste namen Reggae Geel 2016All new articles