CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 5 beste tracks volgens de Grensloos dj’s

Limburg is lang op zijn hiphop-honger blijven zitten, maar op woensdag 4 mei werd deze leegte eindelijk opgevuld. Het nieuwe feestconcept Grensloos was een feit. Voor de eerste editie koos men voor een 100% Limburgse line-up die duidelijk aansloeg. Na amper twee uur moest men noodgedwongen het ‘SOLD OUT’- bordje ophangen. Als we op de sfeer van de avond mogen afgaan, vinden we trouwens ook dat het beter is om Limburg officieel om te dopen tot Litburg.

Foto door Kim Nijs 

In dit artikel lieten we jullie al kennis maken met de line-up van de avond, maar nu waren we toch wel erg benieuwd naar de tracklists van de dj’s. Welk nummer mag volgens hun zeker niet ontbreken in een set?
 

N98999: Lil Yachty - Out Late

“Het is dé plaat van het moment en Lil Yachty is de meest upcoming artist volgens ons. XXL Freshman of the year! We gaan nog heel veel van hem horen.”
 

 

Xu: R. Kelly

“Mijn tracklist hangt echt af van het tijdstip waarop ik speel. Iets wat wel altijd werkt, is een RnB-plaat. Alles van R.Kelly gewoon, want het is onmogelijk om één nummer van hem te kiezen."
 

 

Danga: Grey - Do the right thing 

“Wat voor mij heel belangrijk is, is dat ik de Belgische muziek scene support in mijn sets. Zeker opkomende artiesten zoals een aantal vrienden van mij. Ik denk dan aan GreyAmeaux, Darrel ColeJazz Maeson,... Ik probeer altijd wel een track van hen in mijn set te steken. Dat betekent veel voor mij, maar ook voor hen."
 

 

Jewels: Blaq Tuxedo - Lit

“Dat nummer zal nooit ontbreken in mijn sets. Gewoon omdat het lit is. Ik ben lit. Alles is gewoon fucking lit."
 

 

Losco: Gravez - Warn (Lonny) & Waves (Kali)

“Dit is zijn nieuwste nummer en het is echt gestoord. Mo Vibez vinden we ook wel erg goed, dat is een artiest uit Oostenrijk. Hij is echt aan het opkomen en we hopen er nog veel van te horen.”
 All new articles