CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De 5 dopeste sneakers van het moment

Dat sneakers het meest comfortabele schoeisel van het moment zijn, wisten we al langer. Maar welke exemplaren zijn momenteel helemaal hot? We vroegen Dope Shoes Ghent wat volgens hen de dopeste sneakers van het moment zijn. On top of that geeft Dope tot 23 april, 20% korting op deze sneakers als je in de winkel laat weten dat je de schoenen komt kopen via Chase of het paswoord ‘Chase’ gebruikt.

 


Adidas Superstar 80s Animal 'Black' 

Natuurlijk mocht de Superstar niet ontbreken in dit lijstje. Bij Adidas besloten ze om de legendarische schoen een erg 'beestige' update te geven. Het leer kreeg een zwarte reptielen look en de Three Stripes kregen een animal print. Wist je trouwens dat deze sneakers oorspronkelijk als basketbalschoenen verkocht werden? Ballin'! 

 

Nike Air Odyssey Deconstruct 'Wolf Grey' 

Deze retro Nike schoen bestaat al sinds 1984, maar werd dit jaar volledig geüpgraded. Voor deze ‘Deconstruct’ edition werd alle voering uit de schoen gehaald en gebruikte men minimale naden. De sneaker kreeg zo een betere pasvorm en een nog cleanere look.

 

 

Nike WMNS Air Max Thea TXT 'Black' 

Sorry boys, but this one is especially for the ladies. Deze TXT ‘Black’ versie van de Air Max Thea is een van de vele schoenen die Nike speciaal heeft ontworpen voor de vrouwelijke sneakerheads onder ons. Tijd voor de dames om te shinen in deze tijdloze zwarte sneakers. 

 

 

Nike Sock Darts 

Deze sneakers hebben niet enkel een knap en futuristisch design, maar zijn ook nog eens supercomfortabel. Zoals de naam al doet vermoeden, lijkt het met deze sneakers alsof je op je sokken loopt. Nike maakte het design bewust erg unusual omdat het een schoen moest worden die niet iedereen zou kopen. Cool enough for Sock Darts?

 

 

Asics Gel Lyte III 'Rose Gold Pack' Slight White 

Deze iconische sneaker vierde in 2015 zijn vijfentwintigste verjaardag en kreeg daarom een hoop nieuwe uitvoeringen. Als kers op de taart kwam de ‘Rose Gold Pack’.  De schoen kreeg daarin twee nieuwe kleuren: off white en zwart. Deze off white versie is dé ideale sneaker to rock your summer (en de rest van het jaar natuurlijk). All new articles