CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Hoe A$AP Rocky Carpool Karaoke cool maakt

Je hebt het waarschijnlijk wel al eens zien voorbijkomen op je Facebookfeed. De Carpool Karaoke uit ‘The Late Late Show with James Corden’. Heb je zin om even weg te klikken vanuit the real life, check dan zeker even deze video’s die spontaan een lach op je gezicht toveren.

De filmpjes gaan steeds als volgt: James Corden rijdt met een Range Rover rond door Los Angeles en voert verschillende artiesten naar wherever, vaak naar zijn werk bij CBS. Ondertussen hebben ze een heerlijk ontspannen gesprek over koetjes of kalfjes, afgewisseld met stukjes waarbij ze samen gezellig meezingen met de radio. En je verwacht het misschien niet - aangezien James Corden er niet echt uitziet als de nieuwste Chris Brown - maar ergens zit er toch een klein zangtalentje verborgen in hem. 

Hieronder vind je in ieder geval onze favorieten:
 

Justin Bieber
Huh. Justin Bieber? Was hij niet de meest gehate persoon in de wereld een jaar geleden? Dat is vandaag duidelijk verleden tijd. Sedert zijn nieuw album 'Purpose' is het best wel oké om een belieber te zijn. Kijk naar het filmpje en zeg nu zelf: die Justin Bieber is gewoon echt een chille peet.

 

Iggy Azalea
Het is even onwennig met Iggy Azalea in de passagierszetel, maar al snel doet het enthousiasme van James Corden Iggy volledig ontdooien. Even verder in de video zien we een serieus rap-stukje waar Iggy en James alles geven. Daaaaamn that girl can rap!

 

Jason Derulo
Jason Derulo op zijn sympathiekst. Na een avond uitgaan staat hij klaar voor een ritje samen met James. Jason Derulo is eigenlijk een operazanger: wie had dat ooit gedacht? Verder geeft hij je wat inspiratie voor danspasjes op je volgende feestje en kom je te weten met hoeveel vrouwen Jason ooit het bed heeft gedeeld in één zitting.

 

Rod Stewart & A$AP Rocky
Een ietwat verrassende gast in dit lijstje. Rod Stewart is een Britse rockzanger bekend van The Faces maar ook van zijn solo carrière. Als je enkele leuke rock-n-roll anekdotes wil horen gaat dit filmpje je zeker plezieren. Ook voor de hiphop liefhebbers heeft dit filmpje een verrassing zitten. A$AP who?

 

Lees ook:
5 absurde vlogs die je wenkbrauwen doen fronsenAll new articles