CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

De oplossing voor slechte mixes op je homeparty

Iedereen kent het wel. De drank staat fris, heel je huis staat vol met knappe en leuke mensen en je hebt de tijd van je leven. Eindelijk heb je de kans om je droomvrouw binnen te doen op de tonen van je favoriete sexy plaat. En dan loopt alles mis. Eén of andere retard voelde zich plots de plaatselijke DJ-master en legt het meest slechte nummer op vergezeld van de ergste mix die je oren ooit hebben gehoord.Gelukkig kan dit vanaf nu allemaal verleden tijd zijn. Serato, zowat het vaakst gebruikte mixprogramma voor DJ's, komt namelijk uit met een nieuwe app: Serato Pyro.

Het klinkt in ieder geval goed. Dankzij Pyro zou je via iPhone of iPad je liedjes vloeiend in elkaar kunnen laten overgaan zonder één beat over te slaan. Verder laat het je toe om playlisten op voorhand te maken en om deze in real time aan te passen. Heb je even geen inspiratie voor je volgend nummer? Niet getreurd want Pyro blijft gewoon doorspelen op basis van jouw voorkeuren. Alle songs vanop je smartphone kunnen ingeladen worden en als je in het bezit bent van een Spotify Premium Account kan je de twee apps fantastisch linken.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Bekijk hieronder het filmpje:

Wordt dit het einde van de DJ op huisfeestjes?

Eigenaars van Android of Windows toestellen moeten jammer genoeg nog wat wachten. Pyro is hierop namelijk nog niet beschikbaar.

 

Lees ook:
Vijf websites waar je beats kan maken in je browserAll new articles