CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Denzel Curry’s 5 favoriete tracks van het moment

Denzel Curry zakte afgelopen zaterdag af naar Muziekcentrum Trix om zijn nieuwe nummers van 'Imperial' voor te stellen. Als we afgaan op het aantal mensen dat deze tracks al kon meezingen, mogen we zeggen dat zijn fanbase weer sterk groeide na ons gesprekje van afgelopen zomer. Toen we hem gingen opzoeken in de backstage van Trix zei z’n manager dat Denzel even bezig was, looking for bitches. Twee minuten later kwam hij weer binnen met een bezwete en vibende Denzel Curry. Tijd om hem te vragen naar de 5 tracks he’s fucking with at the moment. "You mean right now?" Right now.

 

Tupac – Lil Homies

Een ietwat verrassend eerste antwoord. Denzel zegt dat hij nog steeds veel inspiratie haalt uit de all-time greats zoals Tupac en Biggie.

 

Young Thug – Hercules

Waarschijnlijk wel de meest hyped en exciting artiest van het moment, als we Kanye even niet meerekenen. Hercules zwerft al een paar maanden rond op het net, maar heeft met de mixtape 'I’m Up' een vaste thuis gekregen.

 


 

Kanye West – No More Parties In L.A., Father Stretch My Hands Pt. 1 & FML

Het laatste album van Kanye bevat te veel goede muziek om in 1 keer te kunnen verwerken. Waarschijnlijk kon Denzel daarom ook niet kiezen tussen deze drie nummers.

 


 
Drake – Summer 16

Een van Drake's nieuwste nummers, in afwachting van zijn nieuwe album 'Views From The Six'. In dit nummer kondigt Drake aan dat hij nog altijd een force is om rekening mee te houden, en 2016 zijn jaar wordt. En hij deelt Meek Mill ook nog even een steek uit.

 

Young Thug – Family

Weer een nummer van thugger thugger in Denzels top 5. Deze track komt ook uit zijn laatste mixtape 'I’m Up' en heeft hij samen met zijn zussen Dora en Dolly gemaakt. Denzel vraagt mij wat ik vind van 'Slime Season 2', en zegt dat hij niet kan wachten op 'Slime Season 3'.

 

Benieuwd naar de sfeer van het optreden? Bekijk hieronder een klein fragment.

Enkele weetjes uit de rest van het interview:

  • 'King Of The Mischievious South Vol. 2055' is hernoemd naar 'Imperial'
  • 'Imperial' zal 10 nummers hebben
  • Over de release date wil hij niets zeggen
  • Door een bronchitis heeft hij pas in Antwerpen zijn eerste jonko kunnen roken. Arme stakker.
  • Hij is maatjes met Mr. Carmack
  • Hij houdt niet van FIJI water
  • Milk is not the swag either

 

Lees ook:
Denzel Curry over Dragon Ball Z en Woo Hah!All new articles