Dope Shoes re-opening op 6 november

Op donderdag 6 november vindt de officiële re-opening van Dope Shoes plaats. Mr. and Mrs. Dope, ook wel bekend als Steven en Fran, staken hun winkel in een nieuw jasje. Chase was er als de kippen bij en ging al eens piepen.

Foto's door Amélie Verleene. 
 

Wat is het concept achter Dope Shoes?

Wij brengen een specifiek aanbod aan sneakers, accessoires en vanaf nu ook een beperkt aanbod aan kledij. Doordat onze collecties zich onderscheiden van de rest willen wij een exclusief beeld neerzetten en zo onze stempel drukken op die speciale mix. Bij verschillende merken zitten we op het hoogste niveau waardoor we steeds het nieuwste kunnen aanbieden aan onze klanten met voordelen zoals limited editions.

 

Wat maakt Dope Shoes anders dan andere schoenenzaken?

Ik ben zeker dat mensen in Dope toch iets anders vinden dan in alle andere winkels doordat wij ons meer focussen op de running van de sneakers. Wij gaan meer fashion dan het totaalpakket van baskets. Wij willen mensen met stijl aanspreken die echt bezig zijn met schoenen en niet gewoon meelopen. Dat is ook zichtbaar in onze collectie. We richten ons namelijk op de high fashion sneakers. Dat is ook terug te vinden bij de accessoires en kleine collectie kledij die we aanbieden. Wij hebben een colab met KR00T en zijn ook hun enige verkooppunt. Vanaf januari nemen we er ook extra kledij van Nike, Adidas en The Quiet Life bij.

Wat mogen we verwachten van de vernieuwde Dope?

Een nieuw imago vraagt om een nieuw interieur. Wij hebben de winkel vernieuwd om te breken met de Dope van vroeger. Sinds de overname kiezen wij de collecties zoals wij dat willen en daarbij hoorde ook een interieur dat ons ding is. Het interieur en de collecties hangen samen doordat het alletwee “ons” geworden is. Wij staan volledig achter het resultaat van de architecten van Ad Random. Zij hebben onze winkel ecologisch ingericht met gerecupereerd materiaal van decoropbouw.

  

Donderdag is de officiële re-opening. Wat staat er allemaal op het programma?

Iedereen kan een kijkje komen kijken naar onze vernieuwde winkel. De duizenden stappen die we genomen hebben sinds de overname zijn overduidelijk. Het is het ideale evenement om de donderdagavond goed in te zetten. Wij voorzien iedereen van een hapje en een drankje terwijl vette beats gedraaid zullen worden door de boxen. Natuurlijk hebben wij ook een paar verrassingen voor de klanten. Er worden twee goed gevulde goodiebags verloot! In deze KR00T-totebags vind je onder andere een bril én horloge van Komono, Stance kousen en een exclusief t-shirt van KR00T. We zijn trots op onze vernieuwing en hopen op een gezellige avond met ons allen!

  

Wie naar de officiële re-opening van Dope Shoes wil gaan, mag zich altijd aanmelden op het evenement van Eventbrite. Deze vindt plaats in Onderbergen 74 in Gent op donderdag 6 november.All new articles