CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Ekster viert zijn 3de verjaardag in Ampere

Drie jaar geleden ontstond een nieuw label voor alternatieve technogeoriënteerde beats genaamd Ekster en dat moet gevierd worden! Op zaterdag 28 mei vieren zij hun 3de verjaardag met onder andere DMX Krew en Hiele.
 

Dat het een feestje wordt daar in Ampere, kan bijna niet anders. Eerst en vooral komt Hiele zijn nieuwe album ‘Ritmische Bezinning’ voorstellen. Hiele mocht als enige van ons land naar de fameuze Red Bull Music Academy in Parijs. Deze bootcamp van twee maal twee weken bracht al heel wat talent voort (enkele voorbeelden zijn Hudson Mohawke, Flying Lotus en Jamie Woon). We moeten er dus geen tekeningetje bij maken dat deze jonge Antwerpenaar heel wat in zijn mars heeft.

Samen met Hiele wordt ons land ook nog vertegenwoordigd door Ssaliva. Ssaliva staat voor hevige, krachtige en soms dromerige beats en zal ongetwijfeld ook een sterke live performance leveren.
 


Naast dit talent van eigen bodem steekt het Britse DMX Krew de zee over om een performance te komen geven. DMX Krew staat voor een mengeling van stevige house en Aphex Twin-achtige beats, hij bracht ook al een aantal ep’s uit op diens label Rephlex. Als we Resident Advisor mogen geloven, zijn zijn livesets ook serieus de moeite waard.
 


Daarnaast zullen Stellar Om Source en Raphael nog dj-sets voorzien om de beentjes op los te schudden. Kortom, op 28 mei is Ampere de place to be voor iedereen die houdt van wat stevige, dansbare en ook wel alternatieve elektronische beats. Allen daarheen dus!


 


 All new articles