CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Grand Theft Bass x Memento videostream 12 april

De paasvakantie zit er helaas weer op, dus het wordt hoog tijd om jullie terug wakker te schudden met de nodige dosis drum & bass! Deze keer nodigt Grand Theft Bass het Gentse Memento uit in onze studio om hun allereerste release aan ons voor te stellen! Wie of wat is Memento? Hier even een korte voorstelling!

Sociale vereniging
Memento bestaat uit een tiental leden die geregeld samenkomen om samen de muziek te beleven en ervaringen te delen door o.a. een radioshow op drumandbass.fm. In de toekomst staan er ook workshops gepland rond producen, dj'en en het organiseren van events. Daarnaast bieden ze een A&R dienst aan, die artiesten begeleidt in het ontwikkelen van hun drum & bass game.

Label
Hun doel: lokaal talent een plaats bieden om hun muziek te releasen en te laten horen aan een breed, internationaal publiek. Terwijl het label dienst moet doen als springplank voor kleine artiesten, beloven ze nog steeds een garantie op kwaliteit om de naam van het Memento-concept sterk te houden. Tegelijk zetten ze de stad Gent op de kaart als dé stad om quality (drum &) bass muziek te beleven, naast concepten als Steam en Starwarz.

Events
Ze willen de liefhebbers van drum & bass de kans bieden om internationale artiesten live te zien optreden in Gent én natuurlijk beginnende locals de kans geven om zelf eens in de spotlight te staan op een professioneel event. Hiermee willen ze het sociaal karakter van muziekbeleving benadrukken en gewoon mensen samenbrengen om te dansen!

Wat mag je dus verwachten voor deze videostream? Een mooie hoop van jong, opkomend talent van eigen bodem: Nexus & Tight, N-Gin en Fabrix!

 


More DJ VideostreamsAll new articles