Jamal Woolard herneemt rol als The Notorious B.I.G. in nieuwe 2Pac biopic

Als je iet of wat van hiphop houdt, heb je ongetwijfeld al gehoord van de The Notorious B.I.G. biopic 'Notorious' uit 2009. De film vertelt het verhaal van Christopher Wallace (Biggie Smalls voor de vrienden) vanaf zijn tienerjaren tot aan z'n grote doorbraak én z'n dood. Naast figuren als Faith Evans, Lil' Kim, Suge Knight en Sean "Diddy" Combs, werd ook de vete tussen Biggie en zijn frienemy Tupac Shakur belicht in de film.
 

Natuurlijk kan een biopic over Pac dan niet lang uitblijven. Deze zal 'All Eyez On Me' heten, genoemd naar zijn vierde studioalbum. Ondanks een rechtszaak die Tupac's moeder tegen de productie aanspande, kreeg de film nu toch groen licht. De cast werd onlangs bekendgemaakt, waaronder een paar grote namen. Kat Graham uit de reeks Vampire Diaries speelt Jada Pinkett Smith en Danai Gurira uit The Walking Dead kreeg de rol van Tupac's moeder, Afeni Shakur, toebedeeld. Nieuwkomer Demetrius Shipp Jr. heeft de zware opdracht om gestalte te geven aan Tupac zelf, maar er is ook een oude bekende die zijn opwachting zal maken. Na 7 jaar zal Jamal Woolard opnieuw in de huid kruipen van The Notorious B.I.G.

Dat kunnen we tenminste opmaken uit de Instagramaccount van Shipp Jr. Die postte namelijk een foto van hem en Woolard, compleet uitgedost als hun bekende tegenhangers. De gelijkenis is op het griezelige af en je zou bijna denken dat zowel Pac als Biggie uit de dood zijn opgestaan. Voor Woolard is het zijn eerste nieuwe acteerproject sinds "Notorious" in 2009 uitkwam.
 


Een releasedate voor de biopic is er voorlopig nog niet, dus stay tuned voor meer nieuws!All new articles