CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Kaytranada en 5 andere artiesten die je niet mag missen op Les Nuits 2016

Naar jaarlijkse gewoonte trapt Botanique het festivalseizoen op gang met tien dagen vol muziek, spektakel, liefde, gelach, food en good times. Les Nuits heeft door jaren heen een reputatie opgebouwd als the occasion, waar nieuw talent wordt ontdekt en jonge artiesten een stevige kick-to-the-fame wordt gegeven. Van pop tot hiphop and all in between, geen genre wordt overgeslagen op de nu al veelbelovende affiche van Les Nuits 2016.

Wij maakten voor jou alvast een selectie van de artiesten die jij niet mag missen. Wacht zeker niet te lang met kopen van je tickets. Als je wegens luiheid toch te laat zou zijn, hou dan zeker de Chase-pagina in de gaten want voor elk van de onderstaande shows geven wij tickets weg! Graag gedaan!
 

Kaytranada

Een echte introductie heeft deze Canadees met Haïtiaanse roots niet meer nodig. Een van de meest boomin’ producers van de afgelopen jaren zorgt er met zijn funky en groovy tunes voor dat niemand echt kan stilzitten. Kaytranada - Kevin voor de vrienden - releaset op 6 mei trouwens '99.9%', zijn nieuw album met een nu al very impressive collab lijst. This gon' be good! Zeker komen dus naar zijn optreden op zaterdag 14 mei in de Chapiteau!

 

Vincent Glowinski aka Bonom

Het Verenigd Koninkrijk heeft Banksy, België heeft Bonom. Jawel, de identiteit van deze street artist werd paar jaren geleden onthuld en hij heet gewoon Vincent Glowinski. Hij maakt ook veel meer dan alleen maar muurschilderingen op meest onmogelijke plaasten in onze hoofdstad. Hij gaat bijvoorbeeld meer de theatrale toer op, en doet ook meer dan schilderen alleen. Verwacht je op donderdag 12 mei in de Grand Salon maar aan een intrigerende mix van muziek, sculptuur, tekenkunst en performance als opener van Les Nuits. 

 

Georgio

De jonge thug Georgio uit Parijs is de aanvoerder van deze avond vol Franstalig hiphopgeweld. Alpha Wann uit Parijs prijkt verder op de affiche samen met onze landgenoten Romeo Elvis & Le Motel. Afspraak op dinsdag 17 mei in de Orangerie voor een stevig feestje! Ouahh ouahh tu sais c'qui s'passe! 

 

Tinie Tempah

Tinie is terug van nooit weggeweest. Na het scoren van een aantal nummer 1 hits zoals ‘Pass Out’ en vele samenwerkingen met grote namen uit de VS en andere landen, heeft hij het druk met het brengen van nieuw materiaal. Zo waren er al een paar hooggenoteerde tracks in 2015. Zijn laatste kan je hierboven beluisteren. Tell J.K that he’s still rolling! Little Simz en onze eigen Woodie Smalls zullen hem op vrijdag 20 mei vergezellen. Dat wordt een prachtige avond in de Chapiteau. Zin in!

 

Fakear

Deze Franse producer slash beatmaker kun je een beetje de Franse Flume noemen en behoort tot het Parijse collectief van Nowadays Records. Zijn muziek is als een reis zonder bestemming en is doordrenkt met Oosterse invloeden. Muziek om bij weg te dromen dus, maar ook met stevige beat bouncing ertussendoor! Zeker komen dus naar z'n optreden op zaterdag 21 mei in de Chapiteau! Chase approves!

 

Christian Scott

Voor wie houdt van meer jazzy vibes mag het optreden van de jonge trompetvirtuoos Christian Scott zeker niet missen. Hij heeft tweemaal de Edison Jazz International Award gewonnen, heeft maar liefst acht studio albums uitgebracht en heeft zelfs een Grammy-nominatie op zijn naam staan. Indrukwekkend voor zijn jonge leeftijd. Get jazzy op zondag 8 mei in de Orangerie.All new articles