CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Enkele niet te missen artiesten op Laundry Day

Het is (relatief) mooi weer en het festivalseizoen is officieel begonnen. Voor Laundry Day is het op 3 september zover. Dit jaar reikt Laundry day verder dan muziek alleen. Er werd ons verteld dat het een ontdekkingsreis langs muziek, mode en kunst zal zijn. De eerste namen zijn bekendgemaakt en wij maakten een Chase top 5. Headliner en meer fashion info volgt. Wij zijn alvast benieuwd .
 

Double Pleasure

Het Antwerpse duo Marijn en Sam beter bekend als 'Double Pleasure' zullen weer van de partij zijn. Ze speelden al op eerdere edities van Laundry Day maar ook  op Tomorrowland Brasil, Tomorrowworld Atlanta, Summerfestival…etc. Je kent hen misschien van hun debuutsingle 'Thunder'. 

 

Klingande

2013 was het jaar waarin Klingande opgericht werd. Met 'Jubel' stonden ze dat jaar ook op nummer 1 in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en Italië. Maar het Franse duo Cédric Steinmyller en Edgar Catry gaat nog steeds hard. 

 

Lex Luger 

Dr. Dre, rapper Juicy J en hiphop productieduo The Heatmakerz zijn de muzes van hiphop en r&b producer Lex Luger. Op zijn 25ste heeft de Amerikaan al een heus cv opgebouwd en gewerkt met talloze bekende artiesten. Nu kan je hem bewonderen op de volgende editie van Laundry. 
 

 

Yung internet 

De carrière van Yung Internet begon als een grap. Door een mix van teveel alcohol begonnen Mau en Yelli te rappen. Maar door deze grap geraakten de jongens vorige zomer op de mainstage van Appelsap en maakten ze een ep, 'Binnenstad'. Lyrics over drugs, alcohol en real shit werden succesvol ontvangen door hun fans. 

 

 
NoMoBS 

Moeten we de mannen van NoMoBS nog voorstellen? De vier rappende jongens van Kiel zijn al bezig sinds 2012.  Hun YouTube-kanaal haalde na enkele maanden duizenden hits en de rappers zijn niet van de Vlaamse hiphopscene weg te denken. Maar als je ze nog niet kent, moet je ze zeker uitchecken! 

 

Tickets zijn verkrijgbaar aan een kleine €40 euro p.p. (dat is inclusief reservatiekosten). All new articles