CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Laundry Day pakt uit met hiphop stage BARS voor Vlaamse rapartiesten

Laundry Day pakt dit jaar uit met rapartiesten uit de Vlaamse hiphop scene. Ze krijgen hiervoor zelfs hun eigen stage genaamd BARS. Hiermee verwijzen ze naar de rhymes a.k.a. bars die de rappers spitten. We stellen ze even voor aan jullie. 

 


BizzyBlaza

BizzyBlaza kennen we als deel van de Mechelse brigade. Hij staat bekend voor zijn sterke lyrics met een diepgaandere betekenis en veel power. Onlangs bracht hij samen met Mr Tranquil de clip ‘Tout va bien’ uit die het vlotjes schopte tot 20 000 views op YouTube.

 


Cedje


Deze Nederlandstalige rapper daagde recent iedereen uit om zijn Zonamo Underground Spitsessie te kijken om zo tot 100 000 views te geraken op YouTube. Als tegenprestatie postte hij een autosessie om zijn fans te bedanken. So show some love to Cedje op Laundry Day and you will be rewarded!
 


Chahid


Deze rapper uit Winterslag presenteerde recent nog zijn nieuwste clip ‘Alles Alleen Gedaan’’. Momenteel is hij bezig met nieuwe projecten en sloot hij zich aan bij ‘Really’ met o.a. Yuboy Jeffrey & Cedje. We verwachten veel nieuws van deze man. Hopelijk krijgen we op Laundry Day een voorsmaakje van what’s to come!

 


Ice P


Ice P a.k.a. Ice Pili Pili is een hiphopartiest uit Antwerpen. Hij bracht onlangs zijn album ‘Trouwen met de streets uit’ en hij werd genomineerd in de categorie ‘Beste Artiest’ tijdens de Vlaamse Rap Awards. Aan talent geen gebrek en dus zeker one to watch op Laundry Day 2016.

 


Porto


Nee we hebben het niet over de Portugese hoofdstad of het alcoholische drankje, maar wel over Vlaamse rapper Porto. Het is oppassen geblazen want hij noemt zichzelf Vlaanderen’s meest Beruchte Rapper. Hij stond al in Noxx Skyclub en liet zijn beats aan Vlaanderen horen op MNM. Vergeet de naam Porto dus niet, we zullen nog van hem horen.

 


Ramzi


Met zijn laatste nieuwe single ‘1 uit de 1000’ is Ramzi geen onbekende meer in de scene. Zo’n twee jaar geleden tekende hij bij het Antwerpse indielabel A-Team. Sindsdien maakte hij al meerdere dikke tracks samen met dj Majstro waaronder zijn bekendste nummer, ‘Skeer’.
 

 


Yuboy Jeffrey


Deze Mechelse hiphopartiest met Ghanese roots heeft al heel wat op zijn palmares staan. Al sinds 2009 is hij druk bezig met muziek. Daardoor kwam hij ook terecht bij het label Made Men Muzik waar hij in 2011 tekende. Sindsdien heeft hij duidelijk niet meer stilgezeten.
 

 

NoMoBS

NoMoBS is een hiphop collectief uit Kiel, Antwerpen. Ze bestaan ondertussen een drietal jaar en wisten zich in die korte tijd toch al in te kijker te zetten. Zo hebben ze onder meer samengewerkt met Adil El Arbi & Bilal Fallah voor de films ‘Black’ & ‘Image’. NoMoBS wil het nieuwe Antwerpen representeren om zo hun stempel te drukken op de Belgische hiphop scene.
 


Bringhim

Positiviteit en hoop, dat is hetgeen wat Bringhim zijn generatie wil brengen via zijn muziek. Amper negen jaar oud was hij toen hij begon te rappen omdat hij zo geïnspireerd was door bijvoorbeeld Lil Bow Wow. Al dat oefenen wierp wel zijn vruchten af, want zijn muziek was te horen in de film 'Black'

 All new articles