Lighters Up: Soul Shakers in Jamaica part 3

Hun reis is jammer genoeg afgelopen, maar nu Soul Shakers & MC Mota weer in België zijn, vonden ze wel de tijd om hun laatste Jamaica recap af te werken. Door een klein ongelukje van cameraman Toon tijdens het optreden van Major Lazer waren alle deadlines immers wat verschoven.

In deze aflevering willen de gasten even laten zien waar ze de hele tijd mee bezig zijn geweest. Zo zitten er korte snaps in van de interviews met onder meer Burro BantonKillamanjaroZincfenceKing Jammy'sWalshy Fire en the deejay godfather U-Roy! Verder zie je ook beelden van de Major Lazer show in Kingston; een schoolvoorbeeld van hoe Jamaicaanse muziek wordt gecombineerd met hedendaagse beats! 

Dit laatste deel van de reis schetst het beeld van wat ze met de documentaire in beeld willen brengen: het verleden, de evolutie en de toekomst van sound system muziek! Het eindresultaat mag je verwachten in de zomer van 2016. Wil je op de hoogte blijven van alle nieuws omtrent de docu, hou dan zeker de Facebookpagina's van Soul Shakers en Lighters Up in de gaten!

 
 


All new articles