CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Limburg heeft eindelijk zijn hiphop & bass concept!

We hebben er lang op moeten wachten, maar wachten loont vaak de moeite. Op woensdag 4 mei vindt de eerste editie van Grensloos plaats in Forty Five te Hasselt. Jewels - die je al kent van onze videostreams - heeft op bijna alle future bass en hiphop feesten in ons landje gedraaid, maar komt nu met een eigen concept in samenwerking met Night Republik. Met Grensloos zorgen zij ervoor dat hiphop en future beats nu ook in Limburg vertegenwoordigd worden.

Bij de eerste editie kozen ze dan ook voor een line-up die 100% Limburgs is. De provincie herbergt veel talent, voor wie het vaak moeilijk blijkt om zichzelf te laten zien. Grensloos neemt dit talent onder de vleugels en geeft ze een podium. Achter de draaitafels zijn Losco, Danga, Xu en N9899 van dienst. Hieronder geven we ieder een korte introductie.

 

Losco

Deze vier jongens uit Genk begonnen ooit met beats te maken voor lokale rappers, en enkele jaren later hebben ze een tournee door Amerika en Australië achter de rug. Ook spelen ze hun Soulection sounds doorheen heel Europa. Fijn om deze jongens nog eens in Limburg aan het werk te zien!

 

Danga

Knappe kop uit Leopoldsburg die een residency in Antwerpen heeft en ook op verschillende plaatsen in Brussel mocht draaien. Speelde een erg sterke set in Leuven vlak voor Jewels, die toen niet meer twijfelde om Danga mee in het verhaal van Grensloos te nemen.

 

Xu

Deze Maasmechelaar won de DJ-contest van Trillers en is altijd te zien op de Jewels & Friends videostreams. Getypeerd door zijn zeer beweeglijke platenkeuze, is hij de juiste man om de binnenstromende mensen in de juiste vibe te krijgen.

 

N9899

Deze twee jongens uit Peer komen nog maar pas kijken, maar op hun slaapkamer maken ze al jaren de vetste beats. En ze kunnen niet wachten om deze op het grote publiek los te laten!

RSVPAll new articles