CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Lust Outdoor, het exclusieve house festival dat je niet mag missen

Zaterdag 28 mei wordt een hoogdag voor alle house fans. Dan slaan Truiense labels Play’house & Taub Recordings de handen in elkaar voor een exclusief festival op een ongewone locatie: het oude militair domein in Brustem.


De mannen achter Lust Outdoor zijn niet aan hun proefstuk toe. Ze staan al enkele jaren bekend om hun house events zoals bijvoorbeeld de Play’house pop-up club en de Taub underground parties in het speelhof in Sint-Truiden. Al eerder wisten ze grote namen naar Limburg te halen zoals Don Rimini, DJ Sneak, Ian Pooley en meest recent Derrick Carter.
Kwalitatieve house muziek

De line-up voor Lust Outdoor wordt aangevoerd door Compuphonic. Deze Belgische producer staat bekend om zijn melodieuze deep house. Hij bracht eerder al tracks uit op labels zoals Turbo van Tiga maar ook op het alom bekende label Get Physical. Hij zal worden bijgestaan door de lokale helden van Gewelt, leading lady Leesa en Joel Hemmen. Tot slot zullen organisatoren Chicago Habit & Fake That zelf ook plaatsnemen achter de dj booth.
Good music needs good food

Wanneer je enkele uren alle energie uit je lijf hebt gedanst heb je natuurlijk ook nood aan wat powerfood. En daar hebben de mannen ook aan gedacht. Op het festival kan je genieten van quality American & Asian streetfood om je munchies te bevredigen.
Exclusive party at an exclusive location

Een festival op een verlaten militair vliegdomein, het is iets wat je niet elke week kan meemaken. Lust Outdoor is een festival voor de echte house liefhebber, ze houden het klein en exclusief. Daarom zijn er slechts 500 tickets beschikbaar. Wie erbij wil zijn moet dus snel zijn!All new articles