CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Met Chase naar Museum Night Fever in Brussel

Op zaterdag 5 maart zal onze hoofdstad nog wat meer bruisen dan normaal tijdens Museum Night Fever. Museumnacht in Brussel, dat betekent events in meer dan 20 musea; concerten, performances, modeshows en meer. Het programma is heel uitgebreid. Daarom besparen wij je de moeite en stippelden we een kort maar krachtig parcours voor je uit.
 

 

SLAM POETRY

Een beetje poëzie doet een mens geen kwaad, zeker niet nu slam poetry de droge poëzielezingen stilaan vervangt. Wat is slam poetry? Kort door de bocht komt het neer op a capella rappen. Dat moet je niet van ons aannemen, ga gerust je oor te luisteren leggen bij finalisten van de Europese Kampioenschappen Slam of ontdek nieuw poëtisch talent tijdens de slamwedstrijden in het Willy Brandt Building. 

Parlamentarium
Willy Brandt Building
Wiertzstraat 60
19u30 – 20u00


 

100% BELGISCH TALENT

Ook onze partner VK concerts presenteert weer een juweeltje van een line up voor Museum Night en dat met 100 procent Belgisch talent. YellowStraps X Le Motel en SupAfly dj’s ken je (hopelijk) al. Die laatste zijn zes vrouwen met een hart voor hiphop, funk en soul en zullen tussen de andere acts door bewijzen dat het altijd het beste is om goed naar vrouwen te luisteren. YellowStraps X Le Motel brachten in oktober vorig jaar hun ep ‘Mellow’ uit en blijven verbazen op hun concerten. Maar ook de andere artiesten op het programma zijn class A artists: Dijf Sanders brengt emotioneel geladen elektro met oosterse invloeden en Oyster Node mixt R&B met jazz en elektronica tot zalige trip hop.

BELvue Museum
Paleizenplein 7
19u00 - 01u00


 

KOOL KIDS KLUB

Het Brusselse collectief Kool Kids Klub neemt de tijdelijk lege zalen van het BELvue Museum in. Ze lieten zich inspireren door één thema, ‘België’. Het resultaat? “Un parcours ludique et artistique où se mêleront danse, performances, installations et autres surprises.” Jawaddedadde… Je bent er dan toch voor VK concerts’ line up, waarom laat je je niet eens verrassen?

BELvue Museum
Paleizenplein 7
19u00 – 01u00


 


TATTOO FEVER

Too much of a chicken shit voor een échte tattoo maar je wil toch een kunstwerk met je mee naar huis nemen? Dat kan. In het Museum voor Natuurwetenschappen kan je henna tatoeages in natuurthema op je hand laten zetten. Die kan je tot wel drie weken aan de wereld tonen. Denk je eerder, nee, nu is het moment voor een échte tattoo? Ook dat kan! Vier professionals (van L’encre du Marin, Vinnie Stones’ SINSIN TATTOO en Keepsake Tattoo) staan voor je klaar voor een nature inspired tattoo. Zo wordt je lijf een kunstwerk voor het leven.

Museum voor Natuurwetenschappen
Vautierstraat 29
19u00 – 01u00 

Lees ook:
Vijf Chase-approved hangouts in BrusselAll new articles