CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

OnePlus geeft 30.000 gratis VR-brillen weg

Dat OnePlus altijd een beetje anders en innoverend probeert uit de hoek te komen, weten we al langer dan vandaag. De hype die ze rond hun laatste model, de OnePlus 2, creëerden was nooit gezien in de smartphone business. De launch van hun toenmalig nieuwste 'flagship model’ was wereldwijd te volgen via ’s werelds eerste globale Virtual Reality Launch Event. Fans en media konden vanuit hun luie zetel virtueel de bekendmaking van de OnePlus 2 meemaken. Hiervoor verstuurde het bedrijf 30 000 gratis kartonnen VR brillen naar hun fans. 

Nu gaat het buitenbeentje onder de smartphone producenten nog een stapje verder. Voor de launch van hun gloednieuwe model, de OnePlus 3, verplaatsten ze hun hoofdzetel - virtueel weliswaar - naar de ruimte. Net als vorig jaar worden er ook dit jaar weer gratis VR brillen weggegeven (exclusief € 6.90 verzendkosten). Het grote verschil is echter dat het ditmaal om een meer robuuste en comfortable VR bril gaat, die de OnePlus Loop VR Headset werd gedoopt.

Bij OnePlus spreken ze van "world’s first global shopping experience". Aanwezigen bij de virtuele product launch zullen via VR de OnePlus 3 als eersten kunnen kopen. 

 


UPDATE: Intussen zijn de brillen helaas allemaal uitgedeeld.

BronAll new articles