CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Op bezoek bij Hef

Ter gelegenheid van de tweede SAY WHUUT!, trok het team naar Rotterdam om er een praatje te slaan met de headliner van hun komende editie, Hef Bundy. Check hier hun frisse mini documentaire straight outta Hoogvliet. Een shoutout ook naar Heleen Declercq voor het straffe beeldmateriaal, Neal Willaert voor de geluidstechniek en Sample pack voor de frisse beats.
 
 
 


Op vrijdag 5 februari treffen we dit jaar op SAY WHUUT! naast Hef Bundy ook nog Dj Dysfunkshunal, Moods, Cage, KLBR, Dhazed & Mambele aan in het Fenikshof te Grimbergen. SAY WHUUT! staat garant voor een avondje oldskool boombap en scherpe punchlines. Het kruim van de Nederlandstalige - en Belgische hiphopscene verenigt op één podium. Geen franjes maar echte hiphop!

Headliner Hef heeft trouwens met
'13' zonet een bom van een album uitgebracht waar o.a. deze 'Kofferbak' op te vinden is. De vette video van deze track is bovendien van Belgische makelij, great job regisseur Frank Telli en producer Sami 'Biest' Abdou.

Hou de volgende weken zeker en vast onze facebookpagina in de gaten, want we geven enkele tickets weg voor deze niet te missen hiphop party! Deze en andere 'Chase Approved Events' vind je steeds terug in onze kalender.  
 

Wil je ook jouw event in onze kalender zien? Stuur dan snel een mailtje naar events@chase.be voor meer info.

 All new articles