CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Red Bull Thre3Style videostream 18 mei

We voelen de spanning al hangen bij de zes dj’s die het woensdag 18 mei tegen elkaar opnemen in Charlatan in Gent tijdens de Belgische finale van Red Bull Thre3Style. De winnaar van de avond krijgt een plaats op de finale van het DJ Wereldkampioenschap en zal daarvoor in december naar Santiago, Chili vliegen. Hij zal daar één week lang mogen strijden tegen de finalisten uit 24 landen om daarna misschien wel de hoofdprijs binnen te halen.

Volg de wedstrijd hier op woensdag 18 mei, vanaf 22u. Je kan het event ook later herbekijken natuurlijk. 

UPDATE: doordat de internetverbinding het een paar keer zeer kort liet afweten kan je de avond nu herbekijken in 3 stukken. Binnenkort uploaden we een betere video. 
‘De Zes’ en hun strenge jury

De Charlatan, AKA de bekendste club van Gent, zal op 18 mei als strijdtoneel dienen voor de zes Belgische kandidaten Rakka, 2KG HVDVLS, Cross, Kartezki, ND en Madfingaz. Nu al benieuwd welk vlees we in de kuip hebben? Via de site van Red Bull kan je de inzendingen van de deelnemers al eens checken. Aan het hoofd van de jury vinden we niemand minder dan Gentse nachtvogel TLP. Hij wordt bijgestaan door ESKEI83 (wereldkampioen 2014) en BYTE (wereldkampioen 2015). Zij zullen scores geven op basis van songkeuze, edits, mash-ups, creativiteit, podiumprésence en interactie met het publiek.
 

15 minutes of fame

De wedstrijd zal in sneltempo gebeuren. Iedere dj krijgt amper 15 minuten om zich te bewijzen tegenover het publiek en natuurlijk de jury. In datzelfde kwartier moeten de kandidaten bovendien minstens drie stijlen mixen én het publiek dansende houden. Alles mag: van houseklassiekers over ‘old school’ hiphop tot remixes van lekker scheurende rocknummers.

 All new articles