CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Herbeleef Skoetefest 2016 met deze awesome aftermovie

Op 12 maart vond in het Ruiterij Complex in Vilvoorde Skoetefest plaats. De party is een intiatief van Scouts & Gidsen Vilvoorde om met de opbrengst nieuw materiaal te kunnen aankopen.

Niet minder dan 17 artiesten performden op drie stages. Op de mainstage was vooral Electrohouse, EDM en Techno te horen. De dj’s die daarvoor zorgden waren Lennert Wolfs, Borealis, Kelly Verbier, Skyfly en Crew 92’. De vibes op de dubstage werden verspreid door onder andere Missing Link, Unification Soundsystem, 18 Inch Soundsystem en Reservoir Dub. Maar ook de junglestage trok veel volk met namen als Abrahamblue, UMI, DTM Foot, Vanalles, Avec Passion en Cloud Potato. Het event was zo goed als uitverkocht en de organisatoren ontvingen party animals uit heel Vlaanderen die naar Vilvoorde waren afgezakt.

Was je er niet bij of wil je de avond nog eens herbeleven? Sam à Kasi heeft, net als vorig jaar, de avond samengevat in een coole aftermovie. Check it out! Zo weet je waaraan je je mag verwachten op de volgende Skoetefest.

 

 

Check ook:
Freestyle O - Free Word & Dance Urban Freestyle Sessions AftermovieAll new articles