CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

SORRY, NOT SORRY - Chase Verses On Tour

Zaterdag 7 mei sturen wij onze Chase Verses on tour. Netwerk en Zulu Moon zullen dan door de Gentse straten dwalen en op verschillende geheime locaties guerillaoptredens houden. Dit alles past in het kader van het SORRY, NOT SORRY straatkunstfestival dat plaatsvindt op 7 en 8 mei. SORRY, NOT SORRY is een Gents straatkunsttraject met muurschilderingen, graffiti, performances en kunstinstallaties.

Onder andere internationale artiesten als Smithe en News en lokale artiesten als A Squid Called Sebastian en Klaas Van Der Linden maakten de afgelopen maanden gigantische muurschilderingen in de Gentse straten. Alle locaties en werken van SORRY, NOT SORRY kan je overigens terugvinden op onze street art kaart. Ga op 7 en 8 mei dus op ontdekkingstocht in Gent en misschien loop je Netwerk, Zulu Moon en het Chase team wel tegen het lijf. 
 


Momenteel zijn we bezig met testopnames voor een nieuw seizoen van de Chase Verses. In afwachting daarvan kan je hier enkele afleveringen van het eerste seizoen herbekijken:
 

 All new articles