CHECK OUR AGENCY For all your social storytelling needs

Stem nu voor de Vlaamse Rap Awards 2016

De Vlaamse Rap Awards komen eraan en jouw stem telt! Op vraag van de organisatie vindt de stemming dit jaar plaats op onze website. Je kan tot 15 maart om 23u00 stemmen op onderstaande categorieën. Per categorie selecteerde de werkgroep VRA 10 genomineerden.

- Rookie Of The Year
- Beste Track
- Beste Video
- Beste Label
- Beste Release
- Beste Artiest
- Beste Groep
- Rad Van Tong
- Beste Beatmaker
- Beste Anderstalige Artiest

Je kan slechts één stem uitbrengen. De stemgang wordt op de voet gemonitord door de organisatie. Probeer dus niet meerdere keren te stemmen, want in dat geval zullen al jouw stemmen verwijderd worden. Om fair play te garanderen staan de genomineerden bij iedereen in een andere volgorde.

De publieksstemmen tellen mee voor 50%. De andere 50% van de stemmen wordt toegekend door de jury die bestaat uit enkele redactieleden van Chase, de redactie van Urbanice en de programmatieploeg van de AB. Raadpleeg het reglement voor meer info. De winnaars van de Vlaamse Rap Awards worden bekendgemaakt op 25 maart 2016 in De Casino te Sint-Niklaas.

Hoe stem je?
- Geef hieronder je e-mailadres op ter verificatie.
- Daarna krijg je de stemmodule te zien.
- Duid per categorie minimum 1 en maximum 3 vakjes aan.
- Klik vervolgens op ‘submit’.
- Vergeet niet te bevestigen via mail! Jouw stem telt enkel mee als je ook op de link in de bevestigingsmail klikt die je nadien ontvangt. Als je de mail niet ontvangt vergeet zeker niet je spamfolder te checken. 

Update: bij sommige versies van Safari kan het zijn dat na invoeren van je e-mail adres het stemformulier niet zichtbaar wordt. Dan kan je gewoon rechtstreeks op Polldaddy stemmen. 

Belangrijk: vergeet je stem niet te bevestigen via de mail die je krijgt van Polldaddy. Check ook je spamfolder als die mail niet in je inbox te vinden is.

Belangrijk: Klik na het stemmen op de link in de bevestigingsmail die Polldaddy je stuurt. Enkel dan wordt jouw stem meegeteld. Als je de mail niet ontvangt, vergeet dan zeker niet je spamfolder te checken.  

 

Lees ook:
Alles wat je moet weten over de Vlaamse Rap Awards 2016All new articles